Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Wedding bells! Ed Westwick a.k.a. Chuck Bass is verloofd

'Hell YES💍", schrijft het gelukkige stel op Instagram.

Gossip Girl-fans opgelet: Ed Westwick a.k.a. Chuck Bass is verloofd! Enne, nee jammer genoeg niet met Blair Waldorff (Leighton Meester), maar wel met de prachtige actrice Amy Jackson.

Hell yes

"Hell YES💍", staat er in de caption van het dolgelukkige en verliefde stel. In het bericht zien we een reeks foto's van Ed en Amy waarop Ed op één knie is gegaan voor zijn vriendin. Hoe lief!

Eerste ontmoeting

Het stel is al drie jaar samen, en hebben hun stulpje inmiddels omgetoverd in hun droomhuis. Ed vertelde afgelopen oktober aan Hello! Magazine hoe hij zijn – inmiddels – verloofde heeft ontmoet: "We waren apart uitgenodigd voor een racedag met Aston Martin op het circuit van Silverstone in 2021. Ik was daar met een vriendin die haar kende. Ik zag haar en dacht: ik ga mijn slag slaan! We praatten wat en ik vroeg haar of ze een keer een kopje koffie wilde doen. We hadden een geweldige dag en ze versloeg me. Haar rondetijd was een stuk beter dan de mijne. Ze laat mijn hart vanaf dag één al sneller kloppen." Aaahw!

Gossip Girl-reünie

Hoewel veel volgers en fans van het stel dolgelukkig zijn voor de twee, blijven er ook heel wat fans achter met een gebroken hart. Zo delen een aantal fans huilpoppetjes naast de post én valt hun droom van het perfecte plaatje van Chuck en Blair toch echt in het water. Maar hey, het is oké! Ed heeft zijn real life Blair gevonden in zijn verloofde. Eind goed, al goed, toch?

Toch vragen fans zich nóg iets af. Nu er een bruiloft in het verschiet ligt, betekent dit dan ook een Gossip Girl-reünie? Wij hopen het wel! Fingers crossed.

Bron: LINDA., Instagram @edwestwick | Beeld: Instagram @edwestwick, NL Beeld