Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

OMG: Dames in de Dop keert terug op de buis

Programmamaker Tina Nijkamp maakte recent het geweldige nieuws bekend.

Na de comeback van Echte Meisjes in de Jungle, is er nu nóg een oud programma die we binnenkort terug kunnen verwachten op de buis. Programmamaker Tina Nijkamp liet recent in haar podcast namelijk weten dat Dames in de Dop terug zal keren. Yay!

Dames in de Dop

Laten we eerst even jullie geheugen opfrissen, want wat was Dames in de Dop ook alweer? Het programma had drie seizoenen en was gebaseerd op het Engelse format 'Ladette to Lady'. In dit programma doen er een aantal dames – en soms ook jongens – mee om te veranderen in nette mensen.

Enne, een van deze oud-deelnemers kennen we maar al te goed. Zo was the one and only Michella Kox te zien in het tweede seizoen van Dames in de Dop én ging er ook nog eens met de winst vandoor.

Mét realitysterren

Afijn, nu weer terug naar 2024. Want Tina Nijkamp maakte recent het ge-wel-dige nieuws bekend dat ook Dames in de Dop terug zal keren op de buis! "Ik begin met een reboot van een programma wat er weer aan zit te komen, en dat is van Dames in de Dop", zo begint Tina haar podcast-aflevering. "Het is die realityserie uit 2007 die RTL5 drie seizoenen uitzond, en die komt weer terug."

"Met al die realitysterren (zoals een Michella Kox, red.) die er uiteindelijk uit zijn voortgekomen", voegt ze daar nog aan toe. "En het komt terug op Amazon Prime Video. Dus dat is wel een leuk nieuwtje." Oh my! Wij zijn héél benieuwd welke dames we te zien gaan krijgen in het nieuwe format.

Nóg meer reality

Verder onthult Tina nog een aantal comebacks van programma's. "En wat ook terugkomt, is F*ckboy Island. Dat is het programma waarin Lisa Loeb haar debuut maakte als presentatrice voor HBO Max. Dat komt ook terug. Met Lisa Loeb denk ik niet, want zij is hoogzwanger. En waar dat terugkomt, is ook nog onbekend." Aha! Genoeg realityseries in het verschiet, dus. We can't wait!

Bron: Podcast Tina's TV Update | Beeld: Videostill Dames in de Dop