Aha: zo weten de Echte Meisjes welke kant ze op moeten in de jungle

Lesley geeft opheldering in een Instagram-story.

In de derde aflevering van Echte Meisjes in de Jungle zagen we dat Lesley Versprille de Surinaamse wildernis moest verlaten. Op haar Instagram-stories besluit de EOTB-ster nu om haar volgers de mogelijkheid te geven om vragen te stellen over haar bijzondere avontuur. Eén persoon vraagt zich af hoe de meiden precies weten welke route ze af moeten leggen in de jungle.

Onverwachte stemronde

In de aflevering van deze week zien we hoe er ’s avonds een onverwachte stemronde is voor beide teams. Bij de Brokopondo Babes mag er niet op Vonneke gestemd worden, omdat ze pas net in het team zit. In het team van de Sranang Sweeties mag niet op Michella gestemd worden, omdat ze eerder immuniteit koos.

De volgende dag gaat presentator Valerio bij de teams langs om ze te vertellen wie naar huis is gestemd. In het roze team is er het meest op Louisa gestemd. Bij het groene team heeft Lesley de meeste stemmen ontvangen en dus moest ze naar huis.

Route

Nu het grote nieuws van Lesley’s exit bij het publiek bekend is, besluit zij om een vragenrondje te organiseren waarin haar volgers haar het hemd van het lijf kunnen vragen over haar avontuur in de jungle. Jij hebt je ongetwijfeld ook wel eens afgevraagd hoe de Echte Meisjes weten welke route ze af moeten leggen door de wildernis. Want dat ze hierbij geen gebruik mogen maken van Google Maps spreekt natuurlijk voor zich.

Story Lesley
Beeld: Instagram @lesley_versprille

Wat blijkt? De route wordt voor de dames aangegeven met behulp van vlaggen in de kleur van hun team. “Er hangen groene (voor de brokopondo’s) of roze (voor de sweeties) vlaggen in de bomen waardoor je weet welke kant je ongeveer op moet lopen”, deelt Lesley in haar stories. Good to know!

Vertrek Louisa

Hoewel de exit van Lesley vrij soepel en begripvol verloopt, doet het vertrek van mede-deelneemster Louisa wat meer stof opwaaien. Naar aanleiding van de eliminatie van haar maatje, wijdt Michella op haar Instagram-account een uitgebreid bericht aan de hele happening. De twee werden tijdens het programma door meerdere kandidaten beschuldigd van pestgedrag.  “Wat daar is gebeurd is zo oneerlijk”, begint de realityster haar betoog. “Je kan veel van ons zeggen, we zijn veel. Maar pesten, nee dat heb jij niet gedaan”, aldus Michella. Needless to say dat ze het niet eens is met hoe alles is gelopen.

Maar ook kijkers zijn het niet eens met de exit van Louisa. Op Instagram deelt de zangeres zelf een bericht van een artikel waarin kijkers aangeven te willen stoppen met kijken door haar vertrek. “Waarom moet Louisa weg? Echt jammer dat ze eruit is!” en “Echt zonde dat jij eruit bent, sterkste van het team eruit”, luiden de reacties. Dit geeft afvaller Louisa, ondanks haar exit, toch een goed gevoel: “Dit doet me toch weer ff goed zo’n slecht mens ben ik dus niet ❤️🥰❤️”, zet ze in het bijschrift.

Bron: Instagram @lesley_versprille | Beeld: Jasper Suyk/Rob Jacobs

Laatste nieuws