Hoe leuk! Dit Love is Blind-koppel verwacht een kindje

Babynieuws!

Babynieuws voor Alexa en Brennon Lemieux! De twee – die in het derde seizoen van de hitserie Love is Blind in het huwelijksbootje stapten – verwachten hun eerste kindje!

Babynieuws

“Het beste van jou en mij, baby Lemieux komt eraan”, deelde Alexa gisteren in een gedeelde post met Brennon op Instagram. Daarbij deelt het stel een aantal lieve video’s en foto’s van de aankondiging. In een van de video’s is te zien dat de twee een krant vasthouden waarop te lezen is dat ze hun kindje in de zomer verwachten.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Alexa Lemieux (@mrsalexalemieux)

Dankbaar

In een interview met People vertellen de twee dat ze dolgelukkig zijn met de zwangerschap. “We wilden dit zo graag en we zijn er zo dankbaar voor”, vertelt Alexa aan het blad. “Het is zo’n groot deel van mijn leven en ik ben zo slecht in geheimen bewaren, dus ik ben blij dat ik het nu met iedereen kan delen.”

Alexa heeft inmiddels al een mooie babybelly en ze vindt het dan ook leuk om zichzelf regelmatig in de spiegel te bekijken. “Ik vind het fantastisch om in de spiegel te kijken”, deelt Alexa. “En dan denk ik: ‘Ik kan niet wachten tot je er bent.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Alexa Lemieux (@mrsalexalemieux)

Niet makkelijk

De lovebirds kwamen er in november achter dat Alexa in verwachting is, maar het zwanger worden ging voor haar niet bepaald makkelijk. “We probeerden het al bijna een jaar.” Alexa deelt dat ze een aantal vruchtbaarheidsbehandelingen onderging, maar dat niets leek te helpen. “Ik was bang dat we misschien nooit kinderen zouden krijgen.”

De twee hadden plannen om een ivf-traject in te gaan, maar vlak voordat de twee daaraan zouden beginnen, kwam Alexa erachter dat ze in verwachting is. Iets wat Brennon in eerste instantie niet kon geloven. “Ik dacht: ik weet niet of dit echt is. We moeten nog een test doen! Toen zei Alexa tegen me: ‘Dit is al de zesde test!’”

Geslacht

Het Love is Blind-koppel weet inmiddels ook wat het geslacht van hun kindje is, maar dat blijft nog even geheim. “We wachten nog even met delen. We hadden met z’n tweeën een mooi moment toen we erachter kwamen en volgende week vertellen we het anderen.” Awh!

Bron: People | Beeld: Sara Mally/Netflix

Laatste nieuws