Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Grazia tipt: dit zijn de leukste to do's dit weekend

Je hoeft je niet te vervelen.

Het weekend staat voor de deur, en dus maken we weer leuke pannen. Heb jij nog niks in je agenda staan? We got you. Grazia tipt een paar leuke to do’s dit weekend. Komen ze:

Bezoek La Galerie Dior

Heb jij toevallig een citytrip Parijs op de planning staan? Dan is het zeker een goed idee om daar La Galerie Dior te bezoeken. Tot mei kun je daar een expositie zien die het werk van Dior, Maria Grazia Chiuri en een verscheidenheid aan vrouwelijke artiesten viert. Vrouwen die in het zonnetje worden gezet tijdens deze tentoonstelling zijn onder meer Elina Chauvet, Yuriko Takagi en Brigitte Niedermair.

Waar:

11 Rue François 1er

75008 Parijs

Wanneer:

Tot en met 13 mei

Dagelijks geopend van 11.00 - 19.00 uur (dinsdag gesloten)

© Raphael-Dautigny

Eet bij The Seafood Bar

We love The Seafood Bar en zijn helemaal fan van hun allernieuwste vestiging op een wel heel spectaculaire

plek: namelijk in de Beurs van Berlage in Amsterdam. Genieten van fruits de mer, vongole in witte wijn of een good old fish & chips onder de prachtige gewelven van het voormalige beursgebouw, wie wil dat nou niet? Precies, snel reserveren dat tafeltje!

Waar:

Damrak 213

Amsterdam

Wanneer:

Dagelijks geopend vanaf 12.00 uur

Kijk Griselda

Eindelijk is daar de nieuwe hitserie van Netflix: Griselda. Sofía Vergara speelt de Colombiaanse Griselda Blanco. Een toegewijde moeder en het brein achter een van de meest winstgevende drugskartels ooit. Griselda is slim en charmant, maar ook wreed en meedogenloos en dat blijkt een dodelijke combinatie te zijn. Niet gek dus dat ze al snel de bijnaam The Godmother krijgt.

Nu te zien op Netflix.

Ga naar het Internationaal Filmfestival Rotterdam

Pak de popcorn er maar bij, want de 53e editie van het Internationaal Filmfestival Rotterdam (IFFR) is hier! Wat

je kan verwachten? De nieuwste speelfilms, interessante documentaires, verrassende korte films en boeiende talks met filmmakers.

Waar:

Verschillende locaties in Rotterdam

Wanneer:

Tot en met 4 februari

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door IFFR (@iffr)

Niet in de gelegenheid om naar Rotterdam te reizen? Veel filmhuizen hebben ook hun eigen IFFR-programma opgesteld. Kun je toch nog een beetje van IFFR genieten, maar dan bij jou in de buurt!

Tekst: Babette Dessing | Beeld: Raphael-Dautigny