Fan van Fool Me Once? Dan hebben we goed nieuws voor je

Yay!

De Netflix-serie Fool Me Once staat al weken in de top 10 van Netflix. De spannende serie is gebaseerd op het gelijknamige boek van Harlan Coban en bestaat – jammer genoeg – maar uit acht afleveringen. Heb je de serie in één ruk gebinged en wil je meer content à la Fool me Once? Dan hebben we goed nieuws voor je.

Spannende serie

Mocht je Fool Me Once nog niet hebben gezien, vertellen we je even kort waar de serie over gaat. Netflix omschrijft de serie als volgt: “Wanneer ex-soldaat Maya haar vermoorde man ziet op een geheime nannycam, brengt ze een dodelijk complot aan het licht dat ver teruggaat in het verleden.”

De serie zit vol met plottwists en laat je continu op het puntje van je stoel zitten en dat is typisch voor Harlan Coban. De serie is gebaseerd op een van de boeken van de schrijver en ook deze verfilming was weer een mega groot succes. Eerder werden al de boeken The Stranger en Stay Close verfilmd. Deze boeken zijn beiden ook als series te zien op Netflix.

Nog meer series

Krijg jij ook geen genoeg van de wereld van Harlan Coban? Dan hebben we heeeel goed nieuws, want Netflix gaat nog twee boeken van de schrijver verfilmen. Het gaat om de boeken Missing You en Run Away.

Missing You gaat over detective Kat Donovan. Haar verloofde Josh is elf jaar geleden verdwenen en sindsdien heeft ze niks meer van hem gehoord. Tot haar grote verbazing komt ze hem ineens op een datingapp tegen. Ze besluit te duiken in het verleden en het mysterie rondom haar verdwenen ex én de moord op haar vader te onderzoeken.

Run Away gaat over Simon, die een perfect leven lijkt te leven in een mooi huis met goede baan en zijn vrouw en kinderen. Op een dag verdwijnt dochter Paige en verandert het leven van Simon in een hel. Dochter Paige wordt teruggevonden in een park, onder invloed van drugs. Simon wil haar mee naar huis nemen, maar in het park bleken andere mensen te zijn. Er ontstaat een ruzie, met een gewelddadige afloop. Het leven van Simon zal hierna nooit meer hetzelfde zijn.

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Netflix

Laatste nieuws