Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Jim Bakkum over hoe het was om zijn gezin voor langere tijd voor Bali te verruilen

'Op een gegeven moment kom je toch op je hotelkamer en denk je: wat ga ik nu weer doen?'

Castpresentatie Verliefd op Bali

Jim Bakkum is vanaf 1 februari te zien in de romcom Verliefd op Bali. Hoewel hij het naar eigen zeggen fantastisch vond om te draaien op zo'n prachtige bestemming, vertelt hij in gesprek met Grazia dat het ook best pittig was om voor langere tijd van zijn gezin weg te zijn.

Verliefd op Bali

Jim is razend enthousiast over de nieuwe romcom en zijn rol in de film. Wat we kunnen verwachten? “Verliefd op Bali gaat over een moeder en haar twee dochters die na het overlijden van oma teruggaan naar hun roots omdat ze dingen willen uitvinden over hun verleden. Natuurlijk zitten er ook de nodige liefdeslijntjes in de film'', verklapt hij.

Jim Bakkum over Verliefd op Bali: ‘Meer dan een liefdesverhaal’

''Ik speel een local, die een toeristenbusiness heeft op Bali en excursies organiseert. Zo neem ik de drie vrouwen mee op een trip. Een van de dochters, gespeeld door Anouk Maas, is influencer en alleen maar bezig met haar mobieltje. Mijn personage moet daar helemaal niets van hebben en denkt: stop dat ding eens weg en kijk wat je om je heen ziet.'' Jim vertelt: ''Hij is echt zo’n good guy, ik houd ervan! Daarnaast was het natuurlijk fantastisch om drie weken op Bali te draaien met een leuke club mensen en een Indonesische crew.”

Ver van huis

Hoewel het een gave ervaring was om op een verre bestemming als Bali te draaien, was het voor Jim ook best pittig om lang weg te zijn van Bettina en de kinderen. “Ik ga nooit langer dan drie weken van huis weg. Dat was ook de afspraak toen ik Verliefd op Bali draaide'', aldus Jim. ''We moeten zo ontzettend veel regelen als een van de twee er niet is. En daarnaast word ik ook echt gek als ik te lang van huis ben, dat heb ik wel gemerkt toen ik voor Onze Jongens in Miami langere tijd in Amerika zat.'' Hij legt uit: ''De eerste weken is alles fantastisch, maar op een gegeven moment kom je toch op je hotelkamer en denk je: wat ga ik nu weer doen? Ik houd echt van reizen en dingen zien, maar ik ben ook heel graag thuis.”

Benieuwd naar wat Jim nog meer te vertellen heeft? In de nieuwste Grazia vertelt hij over zijn voorstelling waarmee hij momenteel door het land tourt en andere dromen die hij nog heeft. Vanaf morgen in de winkels!

Tekst: Jill Waas | Beeld: NL Beeld

Showbizz
  • NLD/Amsterdam/20230426 - Perspresentatie van de romcom Verliefd op Bali. Fotograaf: BrunoPress / ArjoFrank Fotografie Op de foto: Jim Bakkum