Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oeh! Op deze datum is de reünie van Echte Meisjes in de Jungle te zien

Spannend!

Het huidige seizoen van Echte Meisjes in de Jungle is in volle gang en we zijn inmiddels alweer op de helft. Daarom kunnen we ons ook alweer een beetje gaan opmaken voor de reünie, want Videoland heeft inmiddels gedeeld wanneer we die kunnen verwachten!

Deelnemers

In september maakte Videoland bekend dat niemand minder dan Famke LouiseShanta BakkerJacomien ZoerDeveny SoodaShirley CramerLesley VersprilleImen DirieMichelle Bibi en Kelly van der Veer meedoen aan het nieuwe seizoen van Echte Meisjes in de Jungle. Ook werd gedeeld dat Louisa Janssen en Michella Kox opnieuw meedoen aan het programma. En later werd duidelijk dat ook Esmee Ipema weer terugkeerde.

En als je dacht dat daarmee de toon wel was gezet, kwamen de makers van het programma met nóg een verrassing. Als surprise verscheen namelijk ook niemand minder dan Vonneke Bonneke in de tweede aflevering in de jungle.

Reünie

Goed, inmiddels zijn er al een aantal meiden naar huis gestuurd en begint het steeds spannender te worden in de jungle. Ook wordt de sfeer onderling er niet bepaald beter op.. Als dat maar goed gaat! Hoe het afloopt tussen de dames kunnen we in ieder geval op 24 februari zien in de reünie. Duurt nog wel anderhalve maand, maar gelukkig kunnen we in de weken er naar toe nog een paar afleveringen bingen.

Enne, als het aan Louisa ligt, wordt er geen blad voor de mond genomen tijdens de reünie. "Ik ga nu even mijn mondje niet houden", vertelt ze voor de camera van RTL Boulevard. Dat belooft nog wat!

Echte Meisjes in de Jungle is iedere maandag op Videoland te zien.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videoland (Jasper Suyk/Rob Jacobs)