Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oeh la la! Is Juultje Tieleman aan het daten met deze Amerikaanse acteur?

OMG!

Releaseparty Geuze & Gorgels Geen Controle

Juultje Tieleman is alweer een tijdje single sinds haar relatie met YouTuber Koen vorig jaar ten einde kwam. Als we de roddels echter mogen geloven, is Juultje nu aan het daten met een Amerikaanse acteur!

Ex-vriend

Vorig jaar augustus verbraken Juultje en Koen hun relatie. “Met een gebroken hart moeten we zeggen dat we uit elkaar zijn”, schreef het ex-koppel destijds bij een lieve foto op Instagram. “Waar het vaak heel leuk is dat we drukke en turbulente levens hebben, heeft dit ook zijn keerzijdes”, legde Juultje uit over de reden van de breuk. “Waar de een de toekomst voor zich ziet met bijvoorbeeld veel reizen en de wereld ontdekken, ziet de ander de toekomst voor zich met bijvoorbeeld het behalen van bepaalde ambities op het werkgebied.”

The Summer I Turned Pretty

Inmiddels zijn we weer een poos verder en zou Juultje weer aan het daten zijn. En niet met zomaar iemand, want Reality FBI meent dat Juultje met de Amerikaanse acteur Gavin Casalegno aan het daten is. Gavin kun je kennen van zijn rol als Jeremiah in de serie The Summer I Turned Pretty. Er staan inmiddels twee seizoenen van de populaire serie op Amazon Prime en een derde is in aantocht.

Het Instagram-account heeft weten te achterhalen dat Juultje en Gavin af en toe hartjes onder elkaars foto's achterlaten. En je weet wat dat anno 2024 betekent... Of de twee echt aan het daten zijn, is nog niet door henzelf bevestigd. Oeh la la!

Bron: Reality FBI | Beeld: NL Beeld

Showbizz
  • 07-08-2023, Strand Zuid, Amsterdam, NLD. Releaseparty Geuze & Gorgels Geen Controle. Op de foto: Juultje Tieleman. Foto: NL Beeld / David Heukers