Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Verdrietig nieuws: Juultje Tieleman en Koen beëindigen hun relatie

'Met een gebroken hart moeten we zeggen dat we uit elkaar zijn'

Castpresentatie Verliefd op Bali

Gisteravond deelde Juultje Tieleman verdrietig nieuws op Instagram. De relatie tussen haar en Koen van Heest is na ruim een jaar stukgelopen. Via een gezamenlijk bericht laten de twee weten dat ze met veel liefde terugkijken op de tijd die ze samen hebben gehad.

Vorig jaar

Na veel geruchten bevestigden Juultje en Koen, die je kunt kennen van het YouTube-kanaal De Bankzitters, ruim een jaar geleden dat ze een relatie hadden. Niet veel later verschenen de meest schattige kiekjes van het stel op the gram. Toch lijkt het er nu op dat de twee afscheid van elkaar hebben genomen. Op Instagram deelt Juultje een bericht namens haar en Koen waarin ze vertellen dat hun relatie is stukgelopen.

Verschillende toekomstplannen

"Met een gebroken hart moeten we zeggen dat we uit elkaar zijn", schrijft het ex-koppel bij een lieve foto. "Waar het vaak heel leuk is dat we drukke en turbulente levens hebben, heeft dit ook zijn keerzijdes", legt ze uit over de reden van de breuk. "Waar de een de toekomst voor zich ziet met bijvoorbeeld veel reizen en de wereld ontdekken, ziet de ander de toekomst voor zich met bijvoorbeeld het behalen van bepaalde ambities op het werkgebied."

Juultje en Koen benadrukken dat ze ontzettend veel van elkaar houden, maar dat het combineren van werk met hun relatie uiteindelijk niet is gelukt. "We kijken met heel veel liefde terug op onze relatie, we hebben fantastische momenten meegemaakt en zijn heel verdrietig dat het nu stopt. Nu is het tijd om het een plekje te gaan geven en het allebei te verwerken 🫶", aldus het stel.

Reacties

In de comment section worden Juultje en Koen overladen met lieve reacties. Onder andere Loiza LamersBram KrikkeMikky Kiemeney en Famke Louise laten hartjes achter onder de foto, en ook Stuk TV wenst het stel sterkte toe.

Bron: Instagram @juultjetieleman | Beeld: NL Beeld, Instagram @juultjetieleman

Showbizz
  • AMSTERDAM, 26-04-2023, Hotel Jakarta Castpresentatie Verliefd op Bali in Hotel Jakarta , Amsterdam Verliefd op Bali gaat over een vrouw die hoopt dat een reis naar Bali haar volwassen dochters dichter bij elkaar zal brengen FOTO: Brunopress/Patrick van Emst Op de foto: Juultje Tieleman