Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Aha! De nieuwe Bachelor heeft blijkbaar een bekende ex

Een van de mannen kwam ons al zo bekend voor...

Vorige week was het eindelijk zover en stelde presentatrice Monica Geuze de nieuwe Bachelor aan ons voor. En wat bleek? Niet één, maar twee mannen zijn komend seizoen de Bachelor! Een van die mannen kwam ons echter wel heel bekend voor. Enne, dat kan kloppen, want Rien is namelijk de ex van een bekende influencer.

Nieuw seizoen

Liefhebbers van het razend populaire programma mogen zich voorbereiden op een romantisch spektakel als nooit tevoren. Waar er normaal slechts één Bachelor (of Bachelorette) centraal staat, worden we nu getuige van de zoektocht naar liefde van maar liefst twee charismatische mannen. Dit seizoen vormen de idyllische stranden en zwoele avonden van het paradijselijke Zanzibar hét perfecte decor voor romantiek. De presentatie is opnieuw in handen van Monica Geuze.

“Twee mannen die dit romantische avontuur aangaan: dat betekent een twee keer zo groot avontuur en een dubbele dosis romantiek. Ik kan niet wachten om Paul en Rien bij te staan in hun zoektocht naar de ware liefde vanaf het prachtige Zanzibar. De opnames zijn net begonnen en ik kan je nu al vertellen: dit seizoen wordt onvergetelijk!”, aldus een enthousiaste Monica afgelopen weekend.

Rien

Riens leven lijkt één groot sprookje: hij woont op Ibiza, neemt elke dag een frisse ochtendduik in de zee, is vastgoedondernemer en is lief en avontuurlijk. Hij kent álle romantische plekjes van het eiland op zijn duim en staat te popelen om zijn toekomstige liefde onder te dompelen in het ultieme eilandbestaan. Rien valt op uiteenlopende types, maar kijkt vooral of het op zielsniveau klikt. Hij is ten slotte op zoek naar de moeder van zijn kinderen.

Maarre, sommigen zullen Rien al langer dan vandaag kennen. Dit komt omdat hij tot vorige zomer nog een relatie had met influencer Vivian Hoorn. De twee waren sinds 2017 bij elkaar, maar vorig jaar kwam er een einde aan hun sprookje. "Ik had mijn trouwjurk al uitgezocht zonder verloofd te zijn, en het lijstje kindernamen lag al klaar", aldus Vivian vorig jaar in haar column voor Vogue. "Ik vertrouw erop dat het universum een bijzonder plan voor mij heeft. En hoewel ik elke dag een traan om de situatie laat, lach ik ook met meer intensiteit, en ben ik nog dankbaarder als ik me gelukkig voel."

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door VH. (@vivianhoorn)

De Bachelor is vanaf 7 maart wekelijks te streamen, exclusief bij Videoland. Wij kunnen nu al niet meer wachten!

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Jasper Suyk