Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Move over Girl Math: Girl Therapy is de nieuwe trend van het moment

Enne, ook wij worden er heel gelukkig van.

We kennen 'm inmiddels allemaal wel: de Girl Math-theorie. De perfecte manier om mannen een klein inkijkje te geven in onze denkwijze – of ze het nou snappen, of niet. Echter, maakt er nu een andere – soortgelijke – theorie zijn opwachting, namelijk: Girl Therapy. Enne, de naam zegt het al! Het gaat hier namelijk om je even terugtrekken voor wat welverdiende me-time. Heerlijk!

Girl Therapy-theorie

Als jij een beetje actief bent op TikTok, heb jij vast en zeker de Girl Therapy-theorie wel eens voorbij zien komen. Maarre, wat houdt het eigenlijk in? Heel simpel: je plaatst wat foto's achter elkaar waar jij blij van wordt in een video en that's it! Op deze manier heb je voor jezelf op een rijtje waar je heel gelukkig van wordt – je kunt het eigenlijk wel een soort van zelfliefde noemen.

@ashleynoelleeee girl therapy >>> 🏹🕊️🩰🪞🦢 #cleangirlaesthetic #girltherapy #pinkpilatesprincess #pinkpilatesaesthetic #cleangirl #girltherapyideas ♬ tumblr girls - ⭒

Verschillende vormen

Er zijn natuurlijk veel verschillende vormen als het aan komt op Girl Therapy. Zo kun je bijvoorbeeld je kledingkast helemaal opruimen en organizen, maar kun je ook een heerlijke skincare routine doen. En naast dat het natuurlijk erg satisfying is, is het ook nog eens heerlijk om naar te kijken. Verschillende vrouwen worden zelfs zó geïnfluenced, dat ze zelf ook graag Girl Therapy willen toepassen. Enne, we geven ze groot gelijk!

Maar pas op! Menig vrouw kan zó geïnfluenced worden door alle filmpjes, dat het soms best wel een aanslag op je portemonnee kan hebben. Gebruik de Girl Therapy dan ook vooral niet als smoes om bijvoorbeeld een dure zonnebril te kopen, capiche?

Bron: NSMBL | Beeld: Mean Girl