Hilarisch: de boy math is nóg grappiger dan de girl math

Deze trend gaat viraal.

Girl math is hét nieuwe begrip hoe meiden hun aankopen goed praten. Een hilarische trend die helemaal viraal gaat, en er zijn genoeg voorbeelden. Maar ken je de boy math ook al? Want die schijnt nóg grappiger te zijn. Let’s take a look! 

Hilarische trend

De hilarische trend girl math gaat helemaal viraal door de manieren hoe meiden hun aankopen goed proberen te praten. Want zeg nou zelf, alles wat je koopt met cashgeld voelt toch gratis? En je hebt sowieso winst gemaakt als jij het etentje met je beste vriendin voorschiet en hier later geld voor terugkrijgt. Totale onzin natuurlijk, maar hilarisch om te ontdekken hoe het brein van vrouwen werkt. Ha!

Boy math

Hoewel we ons soms misschien een tikkeltje belachelijk met deze nieuwe trend, is het voor iedere vrouw mega herkenbaar. Benieuwd hoe dit bij mannen zit? Tijd om hen even in de spotlights te zetten! Want we willen natuurlijk ook iets te weten te komen over de mannen in de wereld. Let’s go boy math!

Bij ladies gaat het bij girl math voornamelijk over de financiële beslissingen die wij maken: over kleding kopen, ‘want we hebben nog niet genoeg en die kleur mis ik nog’, geld uitgeven aan hebbedingetjes die we totáál niet nodig hebben, etentjes voorschieten en betaalverzoekjes. Bij boy math is dit zéker niet het geval en gaat het over alle andere zaken. Vooral avonturen in de slaapkamer, ijdelheid en ‘beter zijn dan anderen’ komen voorbij. Te grappig en bovenal herkenbaar.

Het hebben van een enorme televisie, met uiteraard een PlayStation, is natuurlijk veel belangrijk dan een bank waar je op kan zitten.

Het is wel duidelijk dat vrouwen genoeg voorbeelden kunnen bedenken voor boy math. De mannen worden volledig afgebrand op X – en stiekem kunnen we wel genieten van deze uitspraken.

Bron: Girlscene | Beeld: Adobe Stock

Laatste nieuws