Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

B&B Vol Liefde-Denise deelt te lieve foto's met nieuwe vriend

Awh!

Haar deelname aan B&B Vol Liefde leverde Denise helaas geen leuke partner op. Inmiddels liggen de opnames van het programma al een tijdje achter haar, en gaat Denise niet langer als single door het leven. Op Instagram deelt ze namelijk dat ze weer gelukkig is in de liefde.

Zelfzorg

Meedoen aan B&B Vol Liefde viel Denise een stuk zwaarder dan ze had verwacht. Ze besloot daarom een social media-pauze in te lassen en veel tijd voor zichzelf te nemen. “Ik was een tijd verdwaald in de hectiek van alles, maar ik ben nu terug”, deelde ze in oktober op Instagram. “Ik ben de afgelopen maanden bezig geweest met zelfzorg en ook met een nieuwe website.” Op haar website vertelt ze onder meer openhartig over haar leermomenten, hoe het is om mee te doen aan een realityprogramma en deelt ze tips om sterker en zelfverzekerder te worden.

Inmiddels gaat het weer goed met Denise, en heeft ze zojuist heel leuk nieuws op Instagram gedeeld. Ze heeft namelijk een nieuwe man in haar leven die dezelfde interesses heeft als zij.

Lieve foto’s

“Liefde, zakendoen en een wederzijdse liefde voor dieren. Jij en ik zitten altijd on the same page”, schrijft Denise op Instagram. Daarbij deelt ze een paar te schattige foto’s met haar nieuwe liefde op Instagram en is inderdaad te zien dat hij een grote dierenvriend is. Ook laat Denise weten dat er spannende tijden aankomen. Oeh!

Op Instagram regent het lieve reacties onder de post van Denise. Veel followers zijn ontzettend blij voor haar. “Het is je zo gegund”, reageert iemand. “Ik ben zo blij voor je”, “Geniet van elkaar”, en “Wat fijn dat je je soulmate hebt gevonden. Veel geluk samen”, valt er nog meer te lezen, en daar sluiten wij ons helemaal bij aan. Heel veel geluk samen!

Beeld: Instagram Denise Anna