Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Deze haarspray voor glanzende lokken gaat viral op TikTok

Wow!

Nu de winter in volle gang is, wil ons haar niet altijd meewerken. Vaak zijn de punten droog en voelen de lokken futloos aan. Zacht én glanzend haar? Daar zeggen wij dan ook volmondig ja tegen. Maar luister voordat je een sprintje naar de kapper trekt of dure producten inslaat eerst even naar deze TikTokkers. Er gaat namelijk een spray viral waarmee je prachtige glanzende lokken tevoorschijn tovert.

TikTok wondermiddel

Een stralende, glowy coupe die er haast nat uitziet (but in a good way), dat is nog altijd het doel. Je kunt hiervoor talloze shampoos en cremès proberen, maar volgens TikTok is deze spray een veel betere oplossing om je haar te laten glanzen. Je coupe hoeft heus niet alleen zacht, bouncy en stralend te zijn na een wasbeurt bij de kapper. Dit salongevoel kun je ook thuis nabootsen, zonder daar veel voor nodig te hebben.

Het enige wat je moet doen is je haarroutine een kléin beetje veranderen. Jazeker, that’s it! Op TikTok denken ze nu de gouden tip gevonden te hebben voor stralende lokken. En daarvoor heb je de magische handen van je kapper helemaal niet nodig. Deze glansspray zou wonderen doen!

Color Wow Spray

Het gaat allemaal om de Extra Mist-ical Shine Spray van Color Wow. Het product kost je zo'n 30 euro en is verkrijgbaar bij de meeste parfumerie speciaalzaken. Haarstylisten, waaronder die van Kim Kardashian, zijn laaiend enthousiast over het product en plaatsen video's van het eindresultaat op TikTok.

@joseph.maine #ExtraShineSpray by #ColorWow gives major light reflection and light hydration without feeling greasy! #shinespray #shinyhair ♬ original sound - Joseph Maine

Wow! Enne, ook andere gebruikers pakken de hype snel op en proberen het product uit.

@colorwowse EXTRA SHINE?! ✨💿💎 #colorwow #colorwowhair #colorwowproducts #haircare #tiktokmademebuyit #tiktokstyle #colorwowstyling #tiktokstyle #blondes #extrashine #extrashinespray #colorwowshine ♬ originalljud - colorwowse

Okay, officially impressed. De spray zorgt inderdaad voor een prachtige glans!

Na het platform een tijdje te hebben afgestruind, komen we erachter dat je het product op twee manieren kunt gebruiken. Als finishing touch, maar ook juist als basis voor wanneer je met je stijl- of krultang aan de slag wilt. Op deze manier zou het door de hitte worden 'gelocked' en ben je verzekerd van een schitterende glans! Ga jij het uitproberen?

Bron: TikTok, Nsmbl | Beeld: Clueless