Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Famke Louise en Vonneke Bonneke over ruzie: 'Ik ben blij dat we het hebben uitgepraat'

'Dat was precies de periode dat we werden gevraagd voor echte meiden'

Besties Vonneke Bonneke en Famke Louise hebben recent hun eigen podcast genaamd 'Toeters en Bellen' gelanceerd. In deze podcast praten de twee vriendinnen over hun avonturen in Echte Meisjes in de Jungle, maar natuurlijk ook over grappige situaties en het moederschap.

Toeters en Bellen

In de allereerste aflevering van Toeters en Bellen praten Vonneke en Famke openhartig over hun ruzie, hun tijd in de jungle en natuurlijk over het moederschap. Zo vertellen de besties dat ze elkaar twee jaar (!) lang niet hebben gesproken vanwege een onbenullige ruzie. Wait, what?

Echter, veranderde alles toen Famke geheel onverwachts naast Vonneke kwam te wonen. "Op de een op andere dag zag ik een verhuiswagen voor de deur staan", legt Vonneke uit. "En jouw (Famke, red.) auto. Dus ik dacht, die zijn bij iemand op bezoek en 'wanneer gaan ze weg?'", lacht ze. (...) "De volgende dag zag ik jullie weer buiten staan en toen dacht ik: 'Van alle huizen in Almere, komen jullie echt naast ons wonen?" Gelukkig heeft de verhuizing van Famke uiteindelijk wel zijn vruchten afgeworpen, want sindsdien zijn de twee weer besties, just like the old times!

Slapeloze nachten

Enne, het was ook maar goed dat de twee het hadden bijgelegd, zo legt Vonneke uit. "Ik ben wel blij dat we het hebben uitgepraat, want dat was precies de periode dat we werden gevraagd voor echte meiden." Aha!

Maar wat vonden Vonneke en Famke eigenlijk van hun avonturen in de jungle? Daar zijn ze heel openhartig over. "Gisteren hadden we de persdag van Echte Meisjes", begint Famke. Als Vonneke haar dan ook vraagt of ze het heftig vond om iedereen weer te zien, is ze daar erg duidelijk in. "Ja, toch wel. Ik heb wel wat slapeloze nachten gehad. (...) Die twee (Michella en Louisa, red.) zijn zo onvoorspelbaar. Kijk, ik begrijp het probleem niet helemaal, als je snapt wat ik bedoel."

Slang

Dan legt Vonneke uit dat ze door RTL Boulevard werd gevraagd wat ze ervan vond dat Famke ook meedoet aan het programma. "Ik zat niet bij jou in het team, dat vond ik wel jammer", geeft Vonneke toe. "Maar toen zeiden ze opeens 'iedereen vindt haar (Famke, red.) een slang'. Dus ik ben wel heel benieuwd wat er allemaal gebeurd is hoor."

Famke reageert daarop met: "Het enige wat ik heb gedaan is bezig geweest met mezelf. Het enige wat mensen misschien niet leuk zouden vinden, is dat ik ze niet straight heb gezegd wat ik van ze vond. En dan heb ik het misschien over een Louisa. Kijk, op het moment dat ik zie dat er mensen in mijn team worden gepest, Shanta, maar ook Deveny, heb ik zoiets van 'iedereen moet zich goed voelen'. (...) Ik kon het best wel goed vinden met Michella en Louisa, maar op het moment dat je ziet dat dat soort dingen gebeuren, dan heb ik wel zoiets van: 'Ik weet niet of ik daar wel helemaal achtersta." Aha!

Bron: Toeters en Bellen | Beeld: Jasper Suyk/Rob Jacobs