Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Winning Wednesday: 2x The Powerpuff Girls sweaters

Doe mee en maak kans!

Het is weer woensdag en je weet wat dat betekent: er staat weer een gloednieuwe Winning Wednesday voor je klaar. Dit keer mogen we 2x een The Powerpuff Girls sweaters weggeven.

The Powerpuff Girls

The PowerPuff Girls bestaat 25 jaar en dat wordt gevierd met iets bijzonders. Al meer dan een kwart eeuw hebben Blossom, Bubbles en Buttercup generaties meisjes en jonge vrouwen over de hele wereld geïnspireerd en dienen ze als sterke, capabele en onafhankelijke rolmodellen. Dit bijzondere jubileum wordt daarom gevierd met onder meer exclusieve merchandise.

Zo is er nu een heuse Bobi Brown x The Powerpuff Girls-beautycollectie beschikbaar én kwam Nike met de Powerpuff Girls Nike SB Dunk Low-collectie. Enne, dat is nog niet alles. Zo ontwierp de Engelse ontwerpster Katie Eary exclusieve sweaters van Blossom, Bubbles en Buttercup. Bekijk hieronder alvast een sneak peak:

The Powerpuff Girls Winning Wednesday

Win, win, win

Zie jij het wel zitten om binnenkort in een The Powerpuff Girls sweater te lopen? Begrijpelijk. We mogen daarom twee sweaters weggeven. Kans maken? Het enige wat je hoeft te doen, is onderstaand formulier invullen. Succes!

Mis de geliefde serie The Powerpuff Girls niet op Cartoon Network en Cartoonito. 

[mail-win-form id='111']

Deze actie loopt tot en met dinsdag 2 januari. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht met daarin het goede nieuws. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee dagen na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.