OMG: Kim Kardashian krijgt bizar kerstcadeau

Wait, what?

Christmas came early voor Kim Kardashian, want de celeb heeft een wel heel apart cadeau gekregen. Kim deelt een video van het nogal opvallende presentje op haar Instagram.

Hersenen

De feestdagen staan voor de deur en Kim Kardashian heeft blijkbaar al een cadeautje mogen uitpakken. En niet zomaar een cadeau, want de Kardashian-telg kreeg een replica van haar eigen hersenen in het zilver. Wait, what? Ja, dat lees je goed… Het bedrijf Prenuvo heeft een zilveren sculptuur gemaakt van de hersenen van Kim.

“Zo, hoe cool is dit. De mensen van Prenuvo hebben een beeld van mijn hersenen gemaakt. Dit zijn mijn echte hersenen”, deelt Kim bij een video waarop ze de brains laat zien.

Sculptuur

Kim heeft dit sculptuur niet zomaar op haar deurmat gekregen, want afgelopen augustus heeft Kim op haar social media reclame gemaakt voor het bedrijf. Bij Prenuvo kun je MRI-scans laten doen om eventuele ziekten te spotten. Kim moedigde haar volgers dan ook aan om een MRI-scan te laten te doen bij het bedrijf. Zo’n scan kost echter wel tweeduizend euro…

Tepel beha

De hersenen van Kim gaan helemaal viraal op social media, net zoals haar nieuwste item uit haar SKIMS-collectie. Kim verkoopt bij haar eigen merk SKIMS nu namelijk een beha met ingebouwde tepels. “Perfecte volheid met een ingebouwde faux tepel voor een shockfactor – maak kennis met de nieuwste innovatie in onze Ultimate BH-collectie”, schreef Kim afgelopen oktober bij een video waarop ze de beha draagt. Aha!

Bron: RTL Boulevard, Metro | Beeld: Instagram @kimkardashian, NL Beeld

Laatste nieuws