Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Dit had Debbie liever anders aangepakt in B&B Vol Liefde: 'Zo gênant'

'Ik heb daar mijn excuses voor aangeboden'

Gouden Televizier-Ring Gala 2023 - Blauwe Loper

B&B Vol Liefde was afgelopen zomer dé kijkverslaving van heel Nederland. Velen genoten vooral van de fragmenten van Debbie en haar Paul. Toch zijn er ook momenten in B&B Vol Liefde geweest waar Debbie met minder plezier op terugkijkt.

Liefde

Het is nog steeds dik aan tussen Debbie en Paul. Als B&B Vol Liefde-kijkers smolten we van de lieve momenten tussen Paul en Debbie, en ook voor hen was het speciaal om de afleveringen te kijken. "Door de uitzendingen te bekijken werd ik nóg verliefder op haar", deelt Paul in gesprek met LINDA.

Ook hun break in het programma zorgde er destijds voor dat ze een stuk closer werden. Hun favoriete moment in het programma is dan ook het stuk waarin te zien is dat ze samen op het vliegveld op een bankje zitten en het lied Message To My Girl te horen is. "Dat is zó mooi gemonteerd! Ik weet nog dat Han toen met mij mee wilde om Paul weg te brengen, maar dat ik echt even alleen met hem wilde zijn. En toen kwam dat moment", blikt Debbie terug.

Han

Naast Paul waren er natuurlijk nog een paar andere mannen die naar de bed and breakfast van Debbie waren afgereisd om haar hart te veroveren. Han was een van die mannen. Helaas voor Han kwam hij pas laat in het programma, en was Debbie al helemaal gek op Paul.

Dat Debbie weinig oog had voor Han is iets waar ze zich voor schaamt. "Ik zat al zo met Paul in mijn hoofd, waardoor ik geen aandacht had voor Han. Zo gênant", legt ze uit. "Ik heb daar ook mijn excuses voor aangeboden tijdens de reünie-aflevering." Ook Paul heeft een moment waarop hij minder blij terugkijkt, namelijk wanneer hij de grasmaaier kapotmaakt. "Daar heb ik wel een dag voor in de piepzak gezeten." Ha!

Bron: LINDA | Beeld: NL Beeld