Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Babynieuws! Yvonne Coldeweijer bevallen van eerste kindje

'Vanaf nu zijn wij 3 samen 1 ✨', aldus een trotse mama.

Beschuit met blauwe muisjes voor Yvonne Coldeweijer en haar lover! De kersverse mommy deelt op haar Instagram dat ze is bevallen van haar eerste kindje, Ted. Ahw! De juicekoningin trakteert ons naast de naam ook gelijk op een stel lieve foto's van de kleine spruit.

Baby Ted

''Vanaf nu zijn wij 3 samen 1✨ Ted 💙 08-12-2013'', luidt de caption van het bericht waarin Yvonne haar new born voorstelt aan haar volgers. Wat een prachtige naam! Bij deze aankondiging worden twee té lieve kiekjes van de kleine spruit gedeeld. Zo zien we een close-up van het mooie ventje en een foto waarbij de kersverse ouders met hem op de bank zitten te genieten. Op de achterkant van hun badjassen staat 'Papa van Ted' en 'Mama van Ted' geborduurd. Héle trotse ouders dus. Te lief!

Instagram @lifeofyvonne

In verwachting

In juni maakte Yvonne bekend dat ze in verwachting is van haar eerste kindje. Op haar Instagram Stories deelde ze een lieve foto met haar vriend in het zwembad bij een prachtige sunset, met daarbij – in hele kleine letters – “11-12-2023 👶🏻”.

De juicekoningin houdt haar eigen liefdesleven altijd heel goed geheim. Alleen tijdens de zwangerschapsaankondiging (en nu!) krijgen we een kiekje te zien van haar lover. Enne, we moeten zeggen: het ziet eruit als een happy couple! Wie de vader van het kindje is? Volgens juicekanalen zou hij Max heten. Maar veel meer komen we nog niet over hem te weten. Wij wensen het gezinnetje in ieder geval erg veel geluk toe. Namens Grazia van harte gefeliciteerd!

Bron: Instagram @lifeofyvonne | Beeld: NL Beeld