Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Winning Wednesday: 1x feestcollectie-pakket van Molton Brown t.w.v. €70

Doe mee en maak kans!

Een nieuwe woensdag: een gloednieuwe Winning Wednesday. Dit keer mogen we diverse items uit de feestcollectie van Molton Brown t.w.v. €70 weggeven!

Feestmaand

Net als voorgaande jaren heeft Molton Brown ook dit jaar weer een prachtige limited edition feestcollectie gelanceerd. Door de toevoeging van onder meer mandarijnschil, sinaasappelzaadolie-extract, gemalen kaneel, gedroogd fruit en nootmuskaat ruiken de items uit de Marvellous Manderin & Spice-collectie fris en warm. Perfect dus voor de feestdagen!

De collectie bestaat Hand Wash, Hand Lotion, Festive Bauble, Signature Candle en prachtige feestpakketten.

[gallery ids="558583,558582,558581" link="none" size="large" td_select_gallery_slide="" td_gallery_title_input=""]

Favorieten

Zie jij het al helemaal zitten om je handen te verzorgen met Hand Wash, de Festive Bauble in de boom te hangen of om de Floral & Fruity Christmas Cracker te openen? Dat snappen we. We mogen daarom één prachtig Molton Brown feestcollectiepakket t.w.v. €70 weggeven. Kans maken? Het enige wat je hoeft te doen, is onderstaand formulier invullen. Succes!

[mail-win-form id='109']

Deze actie loopt tot en met dinsdag 19 december. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht met daarin het goede nieuws. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee dagen na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.