Babynieuws! Deze MAFS-deelneemster is in verwachting van een kindje

Na Married at First Sight vond ze tóch de liefde van haar leven en wordt nu zelfs moeder!

Hoewel Married at First Sight haar geen nieuwe vlam opleverde, vond Maxime Offerman uiteindelijk wel de liefde bij een man buiten het programma. En inmiddels is er nóg iets moois op haar pad gekomen, want de MAFS-deelneemster is zwanger!

Recap

Mocht je nog helemaal in de verhaallijnen van Silio & Co van het afgelopen seizoen zitten en heb je géén idee wie Maxime is: even een kleine recap. Maxime deed mee aan het tweede seizoen van Married at First Sight, en trouwde daarin met Nick. Tijdens het programma leek het goed te gaan tussen de twee, maar uiteindelijk besloten ze toch de stekker eruit te trekken. Maxime deed toen een tweede poging in MAFS: Second Chance, maar vond ook daar niet de liefde.

In verwachting

There’s a little miracle on her way✨”, schrijft Maxime nu op haar privé Instagram-account bij een foto waarop zij en haar lover op het strand naar een potje met foto van de echo kijken. Op een tweede foto houdt het stel een hele reeks foto’s van de kleine spruit in spé vast, terwijl ze elkaar verliefd in de ogen staren. Cute! Achter het bericht staat een roze hartje en Maxime draagt een knalroze pak op de kiekjes. Een meisje dus!

Hoelang Maxime al zwanger is maakt ze niet bekend, maar vermoedelijk wordt ze ergens in het voorjaar voor het eerst moeder. Namens Grazia natuurlijk van harte gefeliciteerd!

Opmaken voor een nieuw seizoen

Hoewel voor Maxime destijds het programma niet slaagde, zijn er ook daadwerkelijk stellen die wel de ware vinden in MAFS. Zo zijn Rowan en Astleigh en Sonny en Dylan uit eerdere seizoenen nog steeds happy together. En nu staat er weer een gloednieuw seizoen op het punt van beginnen! Omcirkel 16 januari 2024 maar vast in je agenda, want dan is het zover. Married at First Sight is met maar liefst twee afleveringen per week te zien bij RTL 4 en op Videoland. We can’t wait! 

Bron: Love Reality, Instagram @maximeofferman | Beeld: Married at First Sight

Laatste nieuws