Oh no: MAFS’s Ginger en Olivier uit elkaar

De twee laten weten hun eigen weg te gaan.

In het tweede seizoen van Married at First Sight: Match or Mistake gaven Ginger en Olivier elkaar het jawoord. Ondanks dat de twee het experiment vroegtijdig (moesten) verlaten, leek hun relatie enorm sterk. Helaas delen de twee nu op Instagram dat ze uit elkaar zijn.

Klik

Ginger en Olivier hadden meteen een klik toen ze elkaar het jawoord gaven tijdens MAFS. Wellicht kwam dat doordat ze elkaar al bleken te kennen. Als Ginger tijdens het experiment naar huis wordt gestuurd, besluit Olivier het experiment na een paar dagen ook te verlaten. Hij miste namelijk zijn maatje.

In de reünie deelde Ginger nog dat de twee thuis het experiment voort hebben gezet en dat de twee elkaar veel opzochten en elkaar elke dag spraken. Even leek het erop dat Ginger en Olivier hun weg naar elkaar helemaal hadden gevonden. Helaas laten Ginger en Olivier nu op Instagram weten dat ze toch een punt achter hun romance hebben gezet.

Eigen weg

“We hebben zes maanden de tijd van ons leven gehad met elkaar, maar soms is dat niet genoeg”, begint Ginger haar bericht op Instagram. “Alles wat we in woorden zouden uitleggen zou tekortdoen aan de liefde die we voor elkaar hebben, maar we gaan beide onze eigen weg 🤍.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Ginger (@gingervge)

Lieve reacties

In de reacties op Instagram steken veel followers de twee een hart onder de riem. Zo reageert iemand met: “Wat jammer. Jullie waren zo’n ontzettend leuk stel! Ik had echt gehoopt dat jullie samen oud gingen worden, maar soms is liefde ook loslaten.” Ook MAFS-medekandidaten Elanor, Wendy, Victoria en Rosa laten een lieve reactie achter. Namens Grazia veel sterkte gewenst!

Beeld: MAFS

Laatste nieuws