Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Love it: Chanels gloednieuwe Spring Summer 2024-collectie bevat hebberigmakende accessoires

Wauw!

Nu het toch echt kouder wordt buiten, kijken we reikhalzend uit naar het voorjaar. Met Chanels nieuwste Spring Summer 2024-collectie komen we alvast in de lentesferen.

Tijdloos

Dragen we nu dikke truien en lange pantalons – in het voorjaar mogen onze jurkjes en sandaaltjes weer uit de kast. Om altijd glam voor de dag te komen, kún je natuurlijk kiezen voor elke dag een nieuw designerjurkje. Maar je kunt ook simpele, tijdloze looks naar een hoger niveau tillen met de luxe accessoires van Chanel. We nemen je mee door enkele van onze favoriete musthaves uit de allernieuwste collectie.

Mini-items met maxi-uitstraling

Allereerst zijn daar de Chanel mini bags: piepkleine tasjes waar je exact het hoognodige in mee kunt dragen. Zoals we van Chanel gewend zijn, verschijnen deze onder meer in chic zwart met een gouden ketting of de nodige parels…

[gallery ids="557705,557708" link="none" size="large" td_select_gallery_slide="" td_gallery_title_input=""]

…Maar hebben deze klassieke Chanel-kenmerken ook een speelse twist gekregen met oversized parelmoer kralen. Ook zijn de ultrakleine handtasjes te verkrijgen in verschillende snoeperige kleuren waar de Beau Monde-redactie ont-zet-tend hebberig van wordt:

Chanel Chanel Chanel

Lights, camera, bags!

Toch behoefte aan meer ruimte in je tas? Ook dan is er genoeg leuks om op je wishlist te zetten uit deze nieuwe collectie. Van chique speelse cameratasjes tot met pailletten bezaaide totes.

[gallery ids="557712,557711" link="none" size="large" td_select_gallery_slide="" td_gallery_title_input=""]

Juwelenpracht

Toch zijn het de juwelen uit de SS24-collectie waar ons glamour-minnend hart pas écht harder van gaat kloppen. Natuurlijk kunnen we genieten van Chanel staples met goudtinten en parel-looks galore. Voor om je hals, je pols en zelfs je taille!

[gallery ids="557710,557703,557704" link="none" size="large" td_select_gallery_slide="" td_gallery_title_input=""]

Juist ja: de noughties trend van heupkettingen is helemaal terug, en Chanel zet de toon met dit weelderige Coco Chanel-exemplaar.

Vrijheid

Volgens Virginie Viard, de Creative Director achter het legendarische modehuis, draait de voorjaarscollectie van 2024 helemaal om ‘vrijheid en beweging’. Dit zien we terug in de hele collectie: geen stijve jasjes en torenhoge hakken, maar comfortabel schoeisel, vloeiende silhouetten en speelse laagjes met een sensueel randje. De accessoires passen duidelijk perfect bij deze zorgeloos zomerse filosofie!

De items uit Chanels SS24-collectie zijn vanaf maart 2024 te verkrijgen in de boetieken en andere erkende verkooppunten.

Bron & Beeld: © Chanel