Real Housewives Djamila en Tamara botsen: ‘Je eet niet eens’

'Ik organiseer geen girltrips meer'

Het is donderdag en dat betekent dat er weer een gloednieuwe aflevering van The Real Housewives of Amsterdam klaarstaat. Enne, the drama continues! Het einde van de girlstrip op Mallorca is aangebroken, maar niet voordat er nog de nodige sneren worden uitgedeeld. Vooral Djamila en Tamara zijn het wederom niet met elkaar eens.

Laatste ontbijt

Na een aantal gezellige dagen op Mallorca – met de nodige discussies, drama en onenigheid tussendoor – komt er een einde aan de girlstrip bij Djamila thuis. Het laatste ontbijt, of eigenlijk: het ontbreken daarvan, zorgt echter opnieuw voor een discussie. Tamara laat namelijk weten dat ze het ontbijt op de laatste dag heeft gemist. En dat terwijl ze eigenlijk helemaal niet ontbijt, omdat ze ‘leeft als de jagers en verzamelaars’. Eerder vertelde Tamara al eens dat ze pas rond het middaguur voor het eerst eet. Het enige wat ze ’s ochtends nuttigt is een flinke hoeveelheid pillen. En tóch heeft ze het ontbijt op de laatste dag gemist.

“Ik vond het heel leuk dat Djamila haar woning voor ons heeft opengesteld, maar uiteindelijk vond ik de laatste dag wel een beetje een dooddoener”, aldus Tamara. “Er was helemaal geen ontbijt, de koffie was op. Op een gegeven moment was het half tien ’s ochtends. Ik had niks gegeten. Dus ik stuurde haar een berichtje”, deelt ze. Ze citeert Djamila’s reactie: “‘Hoe bedoel je? Er is brood, er is fruit en je kan een ei bakken’. Sowieso ben ik op zoek gegaan naar brood en fruit. Dat was er niet. En ‘je kan een ei bakken’: ik zou dat nooit tegen mijn gasten zeggen”, aldus de kersverse housewife.

Geen girlstrips meer

Ook Susanna en Hella waren te gast bij Djamila en lieten weten dat er inderdaad weinig te eten was toen de gastvrouw niet aanwezig was. Hella spreek Djamila dan ook aan. “Als je van tevoren de verwachtingen heel hoog maakt, dan gaan mensen er ook met hele hoge verwachtingen heen”, zegt de partyplanner terwijl ze aan het sporten is met Djamila. “Toen op zondag, dat er geen ontbijt is… voor mezelf maakt het me niet uit, want ik eet niet.” Hella stelt dat ze niet klaagt, maar daar denkt Djamila anders over. “Er lag eten in de kasten.”

Bovendien begrijpt ze het hele probleem niet. “Je eet niet eens”, zegt ze over Tamara. “En er was gewoon eten. Ze heeft een foto gekregen waar het lag. Iedereen heeft toch gewoon handjes? Ik vind ook niet dat jullie van de vijf dagen, één ochtend alles kunnen laten verpesten. Jullie doen alsof iedereen verhongerd is. Doe even normaal.” Ze is er dan ook he-le-maal klaar mee. “Ik organiseer geen girltrips meer.” Duidelijk! We zullen de housewives dus niet snel meer met z’n allen zien flaneren door de straten van Mallorca.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Mark Engelen/Rob Jacobs

Laatste nieuws