Holly Mae Brood deelt eerste beelden van serie over Patty Brard: ‘Staat erop!’

De actrice kroop in de huid van de spraakmakende BN'er.

Holly Mae Brood heeft al heel wat rollen en presentatieklussen op haar naam staan. Maar in de huid kruipen van een BN’er als Patty Brard? Dat was nieuw voor de actrice. Toch is dat aardig goed gelukt, aan de eerste beelden te zien! De opnames zitten erop en dat deelt de actrice vol trots op Instagram.

Dramaserie over Patty

RTL liet eind september weten dat er een dramaserie over het leven van Patty Brard in de maak is. Regisseur Will Koopman zou de serie voor Videoland gaan maken en ook werd bekend wie in de huid van Patty kruipt. En dat zijn twee actrices! Holly Mae Brood én Eva van de Wijdeven spelen Patty in verschillende levensfases.

Holly Mae liet eerder weten het een eer te vinden dat te mogen doen. “Ik vind het heel bijzonder de jongere turbulente jaren van Patty te mogen spelen. ❤️ Een ster met zoveel optredens en een enórme carrière waar vooral zo veel mensen nog niet van weten. Een vrouw van zoveel diepe dalen maar staat er altijd weer. Zoals Will Koopman zegt, iemand die een voorloper is op de vrouwenemancipatie. Vallen en opstaan, en je bent er nog steeds. Op jou Pat! 🍷 Volgend jaar op Videoland ✌🏼”, aldus Holly. Enne, die opnames staan er inmiddels dus op. It’s a wrap!

Eerste beelden

Holly Mae deelt op haar Instagram een reeks exciting eerste beelden. ”The end. Patty, staat erop! 🍓💋 #itsawrap #pattydeserie De fijnste, liefste hardwerkendste crew ooit ❤️ snel meer leuks, meer kan ik nog niet laten zien!”’ schrijft de actrice bij haar bericht.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ★ Holly Mae Brood ★ (@hollybrood)

Dat belooft wat!

Turbulent leven

Patty Brard herself noemde het voor de camera van RTL een droom die werkelijkheid wordt. Volgens haar gaat het om haar “volledige leven” dat in beeld wordt gebracht. “Geen stukjes, maar de volledige taart. De oude taart”, zei ze lachend. Enne, dat is nogal het een en ander! Deel uitmaken van een populaire meidengroep, financieel bankroet gaan, breken – én weer lijmen – met je dochter… Een eigen serie is wel op z’n plek. Wij kunnen alvast niet wachten!

Bron: Instagram @hollybrood, Archief Grazia | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws