Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Mel B doet boekje open over spannende hotelavonturen met de Spice Girls

'We belandden dan ook altijd in hetzelfde bed'

In de tijd dat de Spice Girls furore maakten als meidengroep, hebben ze heel wat afgereisd. Ze vlogen de hele wereld over, en hebben daarbij natuurlijk de nodige hotels van binnen gezien. Enne, daar maakten de meiden behoorlijk wat mee, zo vertelt Mel B aan The Times.

Samen in bed

Een droombestemming? Die heb je natuurlijk niet meer als je deel uit hebt gemaakt van de beroemdste meidengroep aller tijden en daarvoor de hele wereld hebt rondgereisd. “Ik kwam met de Spice Girls bijna overal, dus ik heb niet heel veel meer op mijn bucketlist staan”, geeft Mel B dan ook eerlijk toe als The Times haar daar naar vraagt. “We kwamen op een paar geweldige plekken zoals Bali en Fiji. We belandden dan ook altijd in hetzelfde bed, ook al hadden we allemaal een eigen kamer”, onthult de zangeres.

Bij een beetje lanterfanten in bed bleef het niet: de meiden haalden op tournee samen de gekste dingen uit, zo vertelt Melanie Brown. “Roomservice werd dan gebracht, meestal door een man, en iemand van ons – meestal was ik diegene – deed dan net alsof ze haar handdoek liet vallen. Hij wist dan niet waar hij moest kijken. We waren altijd wel in voor dat soort grappen.”

Reünie

In 2024 is het precies dertig jaar geleden dat Melanie Brown, Victoria BeckhamEmma BuntonMelanie Chisholm en Geri Halliwell bekend werden als de Spice Girls. Een mooie gelegenheid om een reünie te houden en samen een optreden te geven – althans, dat vonden vier van de vijf meiden. Victoria liet het eerst afweten, maar onlangs leek het erop dat ook zij een herenigingsfeestje wel ziet zitten.

Volgens een bron van The Sun zullen de Spice Girls het komende jaar compleet en wel een heus reünie-optreden verzorgen. “De afgelopen jaren zijn de Spice Girls nog steeds van dag tot dag met zijn vieren werkzaam geweest, maar nu lijkt Victoria voor het eerst na lange tijd mee te gaan doen om dertig jaar girl power te vieren”, aldus de bron. “De groep is in gesprek met Glastonbury en dit zou passen bij Victoria’s ‘cool’ aesthetic. En natuurlijk zouden David (Beckham, red.) en hun kinderen het fantastisch vinden.” Laten we hopen dat de meiden volgend jaar een comeback gaan maken!

Bron: Beau Monde, The Times, RTL Boulevard, Elle | Beeld: NL Beeld