Wauw: zwangere Anna Nooshin deelt sexy kiekjes met babybelly

'Precies doen wat ik wil en minder geven over wat anderen denken'

Sinds Anna Nooshin bekendmaakte dat zij en partner Thijs Boermans een kindje verwachten, mag iedereen haar groeiende babybuik bewonderen op the gram. Zo deelt ze haar fancy pregnancy-outfits en zien we regelmatig leuke kiekjes voorbijkomen. Ditmaal plaatst ze een bijzondere post waarin ze openhartig vertelt over haar zwangerschap én worden we getrakteerd op een stel prachtige foto’s met haar babybelly!

Openhartig over zwangerschap

Ze begint haar verhaal op Instagram met: ”De afgelopen maanden waren een achtbaan van emoties. Ik had al respect voor vrouwen, maar tijdens deze zwangerschap heb ik een nieuw niveau van bewondering gevonden voor het vrouwelijke soort, ons lichaam en onze hersenen.” Toch duurde het wel even voordat Anna haar veranderende lichaam volledig kon omarmen, zo vertelt ze. ”Het kostte me maanden om de fases te begrijpen die mijn lichaam en geest momenteel doorgaan. En ook al heb ik nog steeds dagen waarop ik het moeilijk vind om mezelf mooi te vinden, kan ik met heel mijn hart zeggen dat ik erg trots op mezelf ben dat ik zo moedig ben geweest tijdens deze hele reis.”

Nieuw hoofdstuk

Het kwetsbare bijschrift pronkt bij een set prachtige foto’s met haar babybelly, waarop ze op sommige slechts gehuld is in een stel hoge laarzen… Wauw, wat een plaatjes!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anna Nooshin (@annanooshin)

Ze schrijft erbij: ”We hebben dit geschoten op een regenachtige middag in mijn appartement in New York. (…) En hoewel het misschien niet conventioneel is om dit soort foto’s te delen terwijl ik zwanger ben, gaat een deel van dit nieuwe hoofdstuk voor mij over precies doen wat ik wil en minder geven over wat anderen denken.” You go girl!

”Dus ja, we vieren de schoonheid van het leven en ik ben helemaal weg van de foto’s. Het is een herinnering voor mij om onbevreesder te zijn en verandering te omarmen”, laat ze weten. Wauw!

Bron: Instagram @annanooshin | Beeld: NL Beeld / Heukers Media, Instagram @annanooshin

Laatste nieuws