Back together: Emma Heesters en Wesley Hoedt zijn weer samen

'We zijn blij dat we weer samen zijn'

Heel fijn nieuws voor Emma Heesters en Wesley Hoedt. Nadat de twee begin dit jaar uit elkaar gingen, zijn ze nu weer helemaal in love. Dat laat de profvoetballer vandaag weten via zijn Instagram Stories. Ook reageert hij voor het eerst publiekelijk op de geruchten over vreemdgaan.

Uit elkaar

Begin maart deelde Emma het droevige nieuws dat zij en Wesley na ruim twee jaar een punt achter hun relatie hadden gezet. “Mijn hart is ontzettend gebroken”, liet de zangeres destijds weten op Instagram. Ze benadrukte dat ze nooit spijt zal hebben van alle mooie momenten en ervaringen die het stel samen heeft gehad en sloot af met een positieve noot: “Na regen komt zonneschijn.” Enne, die zonneschijn is inmiddels weer in hun leven, want de twee zijn weer heel gelukkig samen!

Roddels

Begin dit jaar deelden juicekanalen meermaals dat Wesley vreemd zou gaan. Vlak daarna gingen hij en Emma uit elkaar. De voetballer heeft nooit op die geruchten gereageerd, maar doet dat nu voor het eerst via zijn Instagram Stories.

“De tijd is gekomen om de geruchten de wereld uit te helpen”, schrijft hij. “Gedurende mijn relatie met Emma ben ik nooit ontrouw aan haar geweest. Ik zou nooit iets hebben gedaan om het absolute respect dat ik voor haar heb te ondermijnen”, aldus Wesley.

Emma Heesters Wesley Hoedt
Beeld: Instagram @wesleyhoedt14

Weer samen

Wesley blikt terug op een ‘moeilijke periode’ die hij nu dan ook graag achter zich wil laten. Vervolgens laat hij iedereen weten dat hun relatie hersteld is. “Emma en ik zijn een tijdje uit elkaar geweest, maar we zijn blij dat we weer samen zijn”, onthult de voetballer. Aahw! Wij wensen Emma en Wesley heel veel geluk samen!

Bron: Instagram @wesleyhoedt14, RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws