Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Shoppen maar! Dit zijn onze favoriete adventskalenders van dit jaar

Zo wordt aftellen tot kerst een feestje!

Er zijn tegenwoordig talloze adventskalenders te koop. Of je wilt aftellen tot kerst met elke dag iets lekkers, mooie sieraden, fijne beautyproducten of iets heel anders: er is voor iedereen wel een passende adventskalender te vinden. Heb jij nog er nog niet een bemachtigd voor dit jaar? Dan inspireren wij je graag met een aantal van onze favorieten!

The Body Shop Advent Calendar

Van skincare tot bodycare; met de adventskalender van The Body Shop tel je met een goedverzorgde huid af naar de feestdagen. Elk vakje van de adventskalender staat namelijk voor een positieve verandering met fijne huidverzorgingsproducten. Van een lekkere handbalm tot een gezichtsmasker, en van een conditioner tot een showergel. En alle producten zijn gemaakt met eerlijke ingrediënten, wel zo fijn!

The Big Advent Calendar of Change, verkrijgbaar voor €99.

Sisley Paris Advent Calendar

Wil jij jezelf dit jaar goed in de watten leggen terwijl je aftelt tot Kerstmis? Dan zit je met de Sisley Paris Advent Calendar goed. Een echt collectors item, als je het ons vraagt. Het is namelijk de allereerste adventskalender van Sisley. Alleen al de met borduursels versierde verpakking afkomstig van madame d'Ornano's handgeborduurde kussens maken het een eyecatcher. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de verrassingen achter de vakjes: die zijn meer dan leuk. Sisley's meest geliefde huidproducten en geuren schuilen hierachter. Onder andere de Masque Crèma à la Rose Noire, de Eau du Soir en de Soin Lavant Revitalisant Volumateur.

Sisley Paris Advent Calendar, verkrijgbaar voor €650.

Acqua di Parma Holiday Advent Calendar

Het openen van de vakjes van de Aqua di Parma Holiday Advent Calendar is een feestje op zich. De Holiday Collection van het label staat voor vreugde en voorspoed, symbolen die je daarom terugvindt op de Advent Calendar zijn onder andere die van het lieveheersbeestje, hoefijzer, geluksbamboe en het klavertje vier. En natuurlijk bevat de kalender ook 25 heerlijke goodies uit de geliefde Colonia en Blu Mediterraneo lijnen en uit de luxueuze Signatures of the Sun en Home Collection.

Acqua di Parma Holiday Advent Calendar, verkrijgbaar voor €473.

Rituals Classic Advent Calendar

Een adventskalender van Rituals zorgt altijd voor een heerlijk gevoel. 1. de adventskalender staat prachtig in huis, en 2. de adventskalender bevat fijne producten. Ook die van dit jaar is weer pure verwennerij. In de kalender vind je 24 heerlijke producten. Van de Scent booster & softener in 1 Sakura tot de Mini Candle Private Collection - Orris Mimosa, en van de Rituals Sport 2-in-1 Shampoo & Body Wash tot de The Ritual of Namaste Wondermask.

Rituals Classic Advent Calendar, verkrijgbaar voor €79,90.

Rosefield Adventskalender

Rosefield lanceerde vorig jaar haar allereerste adventskalender en dat smaakte naar meer. Ook dit jaar kun je samen met het Nederlandse sieradenmerk aftellen tot de feestdagen. Er zitten prachtige goodies in, en je kunt 'm ook nog eens zelf deels samenstellen. Zo kun je een aantal bedels kiezen die je graag in je adventskalender ontvangt én een zelfgekozen horloge uit de Rosefield Collectie (ook de nieuwe modellen kun je hiervoor uitzoeken).

Rosefield Adventskalender, verkrijgbaar voor €249.

Christine le Duc Naughty & Nice adventskalender

Je kunt de koude decembermaand voor jezelf een stuk warmer maken met de Naughty & Nice adventskalender van Christine le Duc, want ja; de kalender bevat wat je verwacht van de erotische winkel. Van heerlijke massagegel tot cosmetica, en in de adventskalender vind je maar liefst acht spannende love toys.

Christine le Duc Naughty & Nice adventskalender, verkrijgbaar voor €109,99.

De adventskalenders van KitKat

Een adventskalender met mooie goodies is misschien wel het allerleukst, maar het 'ouderwetse' idee van elke dag een chocolaatje trekt ons ook nog steeds. Nog op zoek naar eentje? Wij tippen die van KitKat. Ook het chocolademerk heeft een aantal leuke adventskalenders op de markt gebracht. En als je toch in de supermarkt bent om er eentje te bemachtigen; kijk dan ook eens naar de KITKAT Chocolade Festive Friends. Deze bestaat uit acht mini kerstfiguren gemaakt van melkchocolade met een romige vulling met krokante granen- en wafelstukjes.

Andere adventskalenders

Bovenstaande adventskalenders zijn wat ons betreft absolute must-haves, maar toegegeven; ze zijn niet de enige. Wil je nog verder kijken naar een andere (of nog leuker: een tweede) adventskalender? Ook de volgende merken en winkels hebben leuke opties: My Jewellery, Pink Gellac, De Bijenkorf, Dior, Rivièra Maison, Clarins, Douglas, L'Occitane en Bobbi Brown. Veel plezier met shoppen (en aftellen naar de feestdagen!).

Bron: Marie Claire | Beeld: The Body Shop