MAFS-Rosa en Manuela hinten wie Ginger ‘snitchte’ na hotelfeestje

Het moet een 'hij' zijn...

We hebben allemaal kunnen zien hoe deelnemer Ginger na een verboden feestje in het laatste seizoen van Married at First Sight: Match or Mistake door de experts naar huis werd gestuurd. Wie haar erbij heeft gelapt tegenover de productie, wisten we tot voor kort nog niet. Maar in een nieuwe YouTube-video van Nick Eshuis verklappen deelnemers Rosa en Manuela er meer over.

Voorval tijdens rustperiode

Meedoen aan MAFS is behoorlijk intensief. Na de huwelijksreis kregen de kandidaten dan ook even een rustperiode. “Mensen komen terug van hun huwelijksreis. Dan worden ze een aantal dagen geparkeerd in een hotel. We isoleren mensen ook en geven iedereen een individuele kamer”, legde expert Patrick eerder over het voorval uit. Zo krijgen de kandidaten twee dagen de tijd om na te denken over wat er allemaal is gebeurd en beginnen ze vervolgens aan de samenwoonweek.

De groep nam de rustperiode alleen niet heel serieus. “Er zijn een aantal dingen gebeurd. Het belangrijkste is, dat jullie als groep de keuze hebben gemaakt om gezamenlijk een ‘feestje’ te vieren”, deelde Patrick met de groep toen alle kandidaten op het matje werden geroepen. De kandidaten besloten namelijk om gezamenlijk naar Oliviers hotelkamer te gaan.

Feestje met ongenodigde gasten

Het feestje bleek echter niet eens het grootste probleem te zijn. “En er is nog iets gebeurd. Dat is namelijk dat Ginger bekend heeft gemaakt op welke locatie jullie zaten. Vriendinnen van Ginger zijn ernaar toe gegaan en op de kamer gekomen. Daarmee is een situatie ontstaan die door een aantal mensen als onplezierig is ervaren. Maar het is ook duidelijk dat dit niet de bedoeling is”, gaf Patrick aan.

Einde experiment

Voor de experts was het voorval not done. “Hier hoort ook een consequentie bij en dat betekent dat jij (Ginger, red.) het experiment moet verlaten”, maakten ze bekend. Ondanks dat er regels waren overtreden en dat sommige deelnemers er zich niet prettig voelden bij het illegale feestje, vond de groep het jammer dat Ginger het experiment moest verlaten. Ook hing er daarna een brandende vraag in de lucht: wie heeft de productie verteld over heeft feestje en de plotselinge komst van Ginger haar vriendinnen?

Rosa en Manuela scheppen duidelijkheid

“Wie de snitch was, weten we niet”, zegt Manuela in de auto bij Nick Eshuis. Toch denken Ginger en Olivier het zelf wel te weten. “Ze denken een ‘hij’ (een man, red.)”, biecht Rosa op. En dan valt al snel de naam van Jeroen. “Maar we weten het écht niet”, wil Manuela nog even benadrukken. Wanneer uiteindelijk ook nog duidelijk wordt dat Jeroen zelf niet bij het feestje aanwezig was, maar zijn ex-vrouw Wendy wél, maken ze de verdenking rondom Jeroen – die toch al niet zo lekker in de groep lag – wel héél verdacht. Aii…

Bron: Lovereality, Youtube | Beeld: RTL 

Laatste nieuws