Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Op de wishlist: deze comfy items kunnen dit najaar niet in je kast ontbreken

Let's get comfy deze winter!

Holiday season is coming! Met de feestdagen voor de deur kijken we graag naar outfits vol glitter, om in te shinen tijdens het kerstdiner. Maar wat is er lekkerder dan na al die feestelijkheden je make-up verwijderen en je glitterjurkje te verruilen voor comfy loungewear? Bij Lounge hebben ze daarvoor de perfecte items, die niet in je kast mogen ontbreken!

Glitter all the way

Bij de feestdagen horen natuurlijk de nodige uitjes, diners en borrels met familie, vrienden en collega's. We vinden het heerlijk om all dressed up te verschijnen, met een make-uplook die on fleek zit en een outfit om door een ringetje te halen. Daar komen de nodige glitters bij kijken, strakke jurkjes en natuurlijk een paar killer heels. Heerlijk! Maar stiekem vinden we het nóg fijner om na afloop de glitter en glamour te verruilen voor comfortabele kleding.

Let's get comfy

Los vallende kleding, die lekker zacht is en vooral heel comfy zit? Yes please! En daar denken ze bij Lounge precies net zo over. Comfy loungewear kan deze herfst en winter dan ook niet in je kledingkast ontbreken. Hoog tijd voor een wardrobe refresh! De zomerkleding kan nu écht opgeborgen worden, zodat je plaatsmaakt voor nieuwe comfy items. Hallo joggingbroeken, hoodies, tops en leggings!

De basis

Kun je nog wel wat comfy items in je garderobe gebruiken? We got you. We geven je graag een dosis inspiratie om je kledingkast aan te vullen voor dit najaar. Laten we beginnen met de basis: een heerlijke joggingbroek of legging. Zachte stoffen die ontzettend fijn zitten: daar wil je elk vrij moment toch in doorbrengen?

Een joggingbroek is al-tijd goed! Deze Signature Joggingbroek in Gewassen Cederbruin is een van onze favorieten.

Voor nóg meer comfort is een wide leg joggingbroek perfect. Zoals deze de Signature Joggingbroek met Wijde Pijpen in Espresso.

Ook een legging is de perfecte basis om lekker in te relaxen. Hoewel het nauwsluitend om je benen zit, is een legging enorm comfortabel. De Essential Legging in Olijf staat op onze wishlist voor dit najaar!

Tops

Tijd om een fijne top uit te kiezen voor op je gloednieuwe joggingbroek of legging. De Signature Geribd Top met Lange Mouwen & Rits in de kleur Cederbruin is een echte must-have. De top heeft niet alleen een flatterende pasvorm, je kunt hem ook precies zo stylen als jij wilt dankzij de handige rits.

Hoodie season

It's hoodie season! In de herfst en winter leven we het liefst in cozy vesten en truien. Maak je comfy look helemaal af met bijvoorbeeld de Signature Oversized Hoodie met Rits in Espresso. Een lekker warm vest, die oversized valt en daardoor enorm comfortabel is. Zowel los te dragen (als het nog niet héél koud is), of juist helemaal dicht.

Liever een warme trui? Dan is de Signature Trui met Kwart Rits in Gewassen Zwart een item dat niet in je kast mag ontbreken. De trui is heerlijk om in te relaxen en om op je kersverse lougnewear te dragen, maar kan ook heel goed boven een jeans.

Kortom, bij Lounge vind je alles om je kast comfy-proof te maken voor dit najaar. En het leuke is dat bijna alle items uit de loungewear-collectie in meerdere kleuren verkrijgbaar zijn. Of je nu van nude en lichte tinten houdt, liever gaat voor all black of juist voor warme olijfkleuren of bruin: het is er allemaal. Daarnaast kun je de items lekker mix en match dragen, of juist ton sur ton. It's up to you! 

Beeld: Lounge