Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

OMG: Harry Styles scheert al zijn haar af

No more hair to style!

The Brits 2023 Red Carpet Arrivals

Harry Styles viel bij menig fan in de smaak vanwege zijn lange, bruine golvende lokken. Hier is echter weinig meer van over, want er zijn beelden verschenen van de populaire zanger met een kaalgeschoren coupe. Nooo!

Kort kapsel

Het geliefde kapsel van Harry Styles is verleden tijd! De celebrity crush van velen heeft de tondeuse over zijn hoofd gehaald, waardoor er nu niets meer over is van zijn weelderige haardos. Hij gaat nu door het leven met gemillimeterde coupe. What?

Gespot

Tmz heeft de zanger met zijn nieuwe coupe op de gevoelige plaat weten te krijgen. Helaas kun je zijn nieuwe kapsel niet heel goed zien, want hij wordt slechts gespot tussen het publiek bij een concert van U2 in Las Vegas. Hier was hij met zijn liefje Taylor Russell, maar dus zónder zijn iconische bos met haar.

View this post on Instagram

A post shared by TMZ (@tmz_tv)

Zijn nieuwe look bereikt als snel bladen over de hele wereld. Zo grappen ze dat Harry niet meer hairy is en vergelijken sommigen media dit nieuwsbericht als een overlijdensbericht voor het haar van Harry. Ha!

Reacties van fans

Ook menig fan vindt hier uiteraard wat van. Zo staat X, het voormalige Twitter, roodgloeiend met 'gekscherende' berichten sinds Harry zijn befaamde kapsel eraf heeft geschoren.

Het is nog niet duidelijk waarom Harry heeft gekozen voor de dramatische buzzcut. Zo doneerde hij in 2016 zijn afgeknipte haar aan het goede doel, waar er een pruik van werd gemaakt voor kankerpatiënten. Hopen dan maar dat deze drastische verandering niet voor niets is geweest! Al misstaat het de zanger absoluut niet...

Bron: AD, The Cut, X | Beeld: NL Beeld