Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Ah oh: is er nog steeds bad blood tussen Kimmylien en Djamila?

'Als de spotlight erop staat, kunnen mensen nog lelijker doen', aldus Kimmylien.

In de meest recente aflevering van The Real Housewives of Amsterdam zien we dat Kimmylien en Djamila hun ruzie weer bijleggen in Mallorca. Echter, lijkt het toch nog niet helemaal goed te zitten tussen de twee, zo onthult Kimmylien aan Farja in The Real Housewives of Amsterdam: Unfiltered.

Change of plans

De ruzie tussen de twee vriendinnen ontstond door een change of plans. De housewives reisden namelijk allemaal af naar Mallorca om op bezoek te gaan bij Djamila. Maar waar Djamila in eerste instantie dacht dat ook Kimmylien bij haar zou blijven slapen, veranderde Kimmylien toch van haar gedachten. Dit viel echter niet goed bij Djamila, waardoor ze Kimmylien uitmaakte voor leugenaar. En waar de bom in Nederland ontplofte tussen de twee, hebben de twee het inmiddels uitgepraat...of toch niet?

Andere kijk

In The Real Housewives of Amsterdam: Unfiltered gaat Farja langs bij Kimmylien. Enne, de ruzie tussen haar en Djamila mag dan ook zeker niet worden overgeslagen. "We viben gewoon niet", stelt Kimmylien. "Ze was er echt op uit om mij te kwetsen", doelend op de opmerking dat ze een leugenaar was.

En waar we in de meest recente aflevering zagen dat de twee het hebben bijgelegd, heeft Kimmylien toch een andere kijk op haar, zo onthult ze. "Als de spotlight erop staat, kunnen mensen nog lelijker doen", laat ze vallen. Hiermee doelt ze op een eerder gesprek die ze met Djamila had, voordat het allemaal uit de hand liep tussen de twee. "We hebben die ochtend ervoor nog besproken wat we zouden aantrekken. En op het moment dat we publiek hadden (...) gooide ze me voor de bus." Ah oh! Hoe gaat dit aflopen?

Bron: RTL Boulevard, The Real Housewives: Unfiltered | Beeld: