Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Prachtig! Temptations Daniëlle deelt kiekje van babybuik

Growing and glowing!

Begin juli deelde Temptations Daniëlle Damhuis het heugelijke nieuws dat ze in verwachting is van haar tweede kindje samen met partner Avni Ozyurt. Inmiddels is ze hoogzwanger en daarom deelt ze een prachtige foto van haar babybuik op Instagram.

Zwanger

Zo'n twee maanden geleden deelde de voormalig Temptation Island-deelneemster dat ze zwanger is van haar tweede kindje. Ook wisten de parents to be toen al of ze een jongetje of meisje krijgen. Daniëlle en Avni zijn in verwachting van een dochter: “Can’t wait to meet you, our little girl”, schreef ze op Instagram. Hoe leuk!

33 weken

Inmiddels is Daniëlle hoogzwanger en duurt het niet lang meer voordat de kleine meid ter wereld komt. "33 Weeks. 🦢🍂", schrijft ze op Instagram bij een prachtige spiegelselfie waarop haar babybuik goed zichtbaar is. Ze draagt een prachtige witte bodycon dress, waarin haar belly goed uitkomt. Looking good, Daniëlle!

Gezin

Daniëlle deed in 2018 samen met haar toenmalige vriend Mezdi mee aan Temptation Island. De relatie van de twee overleefde de ultieme relatietest niet. Anno 2023 is Daniëlle gelukkig met partner Avni. De twee hebben samen al een zoontje: Zayn Idris, die op 23 juni 2022 werd geboren. “Al kijkend naar jouw kleine handje, krijgt ons geluk een gouden randje”, deelde het stel vlak na de geboorte op Instagram. Binnenkort krijgt de kleine Zayn er dus een zusje bij!

Bron: Instagram @danielledamhuiss, Grazia archief | Beeld: Temptation Island