Wait, what? Hier is de strik op een skincare haarband eigenlijk voor

Die strik hoort dus helemaal niet als 'decoratie' bovenop je hoofd te zitten.

De skincare-girlies onder ons hebben er vast wel één of meerdere van in hun bezit: zo’n zachte haarband met cute strik aan de voorkant. Of moeten we zeggen ‘aan de achterkant’? Blijkbaar heeft de strik namelijk niet alleen een decoratieve functie, je kunt ‘m heel handig inzetten tijdens je skincare routine!

Het nieuwe google

Als het gaat om de beste lifehacks en trends op het gebied van skincare en make-up, is TikTok natuurlijk de place to be. Op de app word je overspoeld met handige tips en hacks, en er gaat hier en daar regelmatig een trend viraal. En ook met deze hack, die alles te maken heeft met de o zo bekende skincare haarband, stelt het platform weer niet teleur.

Skincare haarband

Een skincare haarband is een handig hulpmiddel om tijdens het doen van je skincare routine te gebruiken. Hij houdt je haar uit je gezicht zodat je favoriete huidverzorgingsproducten niet in je lokken terechtkomen tijdens het uitvoeren van je huidverzorgingsritueel of een maskertje. Door de haarband te gebruiken, kun jij dus efficiënt te werk gaan!

De hack

In de video vertelt TikTokker @taylorherrera111 welke lifehack ze heeft ontdekt. Eerst doet ze de haarband in zoals wij die waarschijnlijk allemaal dragen, met de strik bovenop ons hoofd. Tijdens een welbekende Get Ready With Me, die ze op haar TikTok-account plaatste, kreeg ze een reactie van een volger die zei dat ze de haarband beter andersom kan dragen.

@taylorherrera111 Don’t mind me, just trying to take some of tik tok’s money #hairhack #makeupheadband #makeuphack ♬ original sound – Taylor Herrera

In de TikTok demonstreert ze hoe haar volger de skincare haarband gebruikt en ze is razend enthousiast over het resultaat. Het ‘strikje’ fungeert namelijk als een soort elastiek dat je haar in een paardenstaart naar achter houdt. Zo maak je de kans dat er alsnog random haren in je gezicht komen nog een stuk kleiner. En je hebt dus helemaal geen elastiekje meer nodig om je haar bij elkaar te houden. Win-win!

Bron: TikTok @taylorherrera111 | Beeld: Adobe Stock

Laatste nieuws