Love Islands Mattheüs ondergaat haartransplantatie

'Dit was mijn enigste onzekerheid'

Mattheüs Jonckheere, bekend van zijn deelname aan Love Island een aantal jaar geleden, heeft kortgeleden een ware metamorfose ondergaan. Dit deelt de realityster op zijn eigen Instagram-account. Ook vertelt hij de reden waarom hij ervoor heeft gekozen om deze behandeling te laten uitvoeren.

Seizoen 2

Mocht je nu zoiets hebben: wie is Mattheüs ook alweer? Wij frissen je geheugen met alle liefde even op! Hij deed mee aan Love Island seizoen twee, waar hij zijn droomvrouw tegen het lijf hoopte te lopen. In eerste instantie leek het alsof hij het avontuur met Raphaëlla aka Raffy ging eindigen, maar uiteindelijk viel hij toch voor de charmes van bombshell Jaimy.

Haartransplantatie

Op Instagram plaatst Mattheüs een reeks foto’s waarop te zien is hoe het gebied van de transplantatie vakkundig wordt afgetekend. Ook heeft hij een foto toegevoegd van het eindresultaat. En dat mag er zeker zijn!

Ook deelt Mattheüs de reden waarom hij deze behandeling heeft ondergaan. “Dit komt omdat ik al een tijdje last had van inhammen en terugtrekkend haar. Dit was de enigste onzekerheid die ik had en die is dankzij @now.hairtime weggewerkt”, aldus de bekende Belg. Good for you, Matthy!

Gemengde reacties

Ondanks dat het nemen van een haartransplantatie steeds gebruikelijker lijkt te worden, zijn de reacties onder zijn bericht gemengd. De realityster kan rekenen op veel heart-eyes en complimenten, maar daarnaast zijn er ook een aantal mensen die aangeven zijn haarlijn nu ‘onnodig recht’ te vinden. Wij vinden het er goed uitzien en zijn benieuwd naar het eindresultaat!

Bron: Instagram @mattheusjonckheere | Beeld: Love Island

Laatste nieuws