Love Islands Thijn over band met zus Eilish

Awh!

Als Thijn zijn intrede in de Love Island-villa maakt, wordt al meteen duidelijk dat hij de broer is van Love Islands Eilish. Eilish had een fantastische tijd in Love Island en is nog steeds samen met Gianni – die ze tijdens het programma leerde kennen. Reden genoeg voor Thijn om zich dus ook op te geven voor het programma.

Love Island-deelname

Als Thijn de Love Island-villa in wandelt, wordt hij al snel geïntroduceerd als de broer van Eilish. Dat zijn zus meedeed aan Love Island, inspireerde Thijn om zich ook op te geven voor het programma. “Ik heb natuurlijk gezien hoe mijn zus het bij Love Island heeft gehad. Ze heeft me er heel veel over verteld, en zoveel leuke momenten meegemaakt. Ook is ze nog steeds samen met Gianni, die ze daar leerde kennen. Ik dacht: als de optie er is om mee te doen, doe ik graag mee.”

Thijn gaf zich vorig jaar dan ook enthousiast op voor het programma. “Vorig jaar had ik me aangemeld, maar ik was toen nog negentien en iets te jong voor het programma. Meedoen ging helaas niet door. Dit jaar was mijn aanmelding wel meegenomen – ondanks dat ik me niet opnieuw had opgegeven. Ze vroegen of ik dit jaar mee wilde doen, en ik ben heel blij dat ik dat aanbod ben ingegaan.”

Hechte band Eilish

Love Island heeft veel trouwe kijkers, maar een van de trouwste kijkers was toch zeker wel Eilish. “Schattig hè”, lacht Thijn. “Op de dag dat ik terugkwam uit de villa heb ik haar meteen gezien. Dat deed me echt goed, want ik had haar enorm gemist.”

“We zijn altijd heel hecht geweest. Ze is mijn alles. Vroeger hadden we nooit ruzies en altijd een goede band, maar naarmate we ouder worden, wordt onze band ook steeds hechter. Dat is echt heel speciaal.”

Maarre, wat vond Eilish eigenlijk van het tv-optreden van haar broer? “Daar was ik zelf natuurlijk ook heel benieuwd naar, haha. Ze vindt dat ik het goed heb gedaan en dat ik echt mezelf ben gebleven. Dat is natuurlijk wat je altijd wil horen.”

Beeld: privébeeld

Laatste nieuws