Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oeh! Déze films zijn nieuw op Netflix deze week

Ready, set, binge!

Get ready voor een nieuwe dosis kijkplezier! Netflix heeft namelijk haar filmaanbod uitgebreid en trakteert ons op een aantal regelrechte filmparels. Of je nu op zoek bent naar romantiek, spanning of komedie, er is voor ieder wat wils. Dus, leun achterover, pak je popcorn erbij en ontdek welke films je vanaf deze week kunt verslinden op Netflix!

Step Up

We moesten even graven in ons geheugen, maar deze film moet elke dansliefhebber eigenlijk gezien hebben. Het verhaal van Tyler Gage staat centraal, deze rol wordt vertolkt door handsome Channing Tatum. Tyler is een rebelse danser die in aanraking komt met de getalenteerde balletdanseres Nora Clark, gespeeld door Jenna Dewan. De tegenpolen worden, hoe kan het ook anders, verliefd op elkaar en groeien gaandeweg de film steeds meer naar elkaar toe. En eerlijk is eerlijk, wie wil Channing Tatum nou niet zien dansen?

Pain Hustlers

Deze film vertelt het verhaal van een alleenstaande moeder die zich in financiële moeilijkheden bevindt. Haar leven neemt een onverwachte wending wanneer ze een kans krijgt in de farmaceutische wereld. Hierdoor komt ze uiteindelijk voor een enorm moreel dilemma te staan. Al snel blijkt dat er veel meer op het spel staat dan slechts geld. Door de spannende plot twists en intense scènes, word je gegarandeerd meegesleept in de duistere kant van de farmaceutische industrie. Wees voorbereid op hartkloppingen en nagelbijten terwijl je een inkijk krijgt in deze intrigerende wereld.

Widows

In de film Widows schittert een cast waar menig filmliefhebber van onder de indruk zal zijn. Met talenten als Viola Davis, Michelle Rodriguez en Liam Neeson, kan het dan ook bijna niet mis gaan. Het verhaal gaat over vier vrouwen, elk met hun eigen zorgen, nadat hun criminele echtgenoten om het leven komen bij een mislukte overval. In plaats van bij de pakken neer te zitten, besluiten ze het heft in eigen handen te nemen en de door hun mannen onvoltooide opdracht af te maken. Wat je kunt verwachten? Een film waarbij je constant op het puntje van je stoel zit van de spanning!

Long Live Laugh

Deze ontroerende film werpt een licht op het leven van een koppel dat veel uitdagingen tegenkomt. Plotseling wordt een van de partners geconfronteerd met geheugenverlies, waarop hij besluit foto's te gebruiken om zijn herinneringen nieuw leven in te blazen. Dit leidt natuurlijk tot grote, onverwachte avonturen! Long Live Laugh geeft ons niet alleen een kijkje in het leven van dit unieke stel, maar benadrukt ook hoe herinneringen ons kunnen helpen om weer van het leven te gaan genieten. Door een combinatie van humor, emotie en onverwachte plot twists, is deze film samen te vatten als een bijzonder boeiende ervaring.

Al met al, genoeg films om weer even mee vooruit te kunnen!

Bron: Girlscene | Beeld: NL Beeld