Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oeh! Déze films en series verschijnen in november op Netflix

Van Selling Sunset tot Virgin River.

Hello november! Het is alweer bijna november, en een nieuwe maand betekent natuurlijk ook een hoop nieuwe titels op Netflix. Benieuwd welke films en series je in deze maand kunt streamen op de streamingdienst? Wij zetten een paar pareltjes voor je op een rijtje.

Wingwoman/Les Voleuses

De maand november begint meteen goed, want op 1 november is de gloednieuwe Franse film Wingwoman/Les Voleuses te zien op Netflix. De film gaat over twee jeugdvriendinnen Alex en Carole die samenwerken in een misdaad. Om een schilderij uit het Louvre te stelen hebben de twee vriendinnen hulp nodig van een nieuw lid: wapenhandelaar Clarence. Met deze laatste klus moet hun leven veranderen...

2 november

All the Light We Cannot See

Meet the Parents (2000)

Selling Sunset

The wait is almost over! Maak je klaar voor de grootste villa's, mooiste outfits en natuurlijk véél drama. Eindelijk kunnen we weer genieten van een nieuw seizoen van Selling Sunset, waarin de vastgoedmakelaars van de Oppenheim Group het luxeleven verkopen aan rijke kopers in Los Angeles. De makelaars verhuizen naar een nieuw kantoor, maar er ontstaat meer drama als er een nieuwe makelaar bij het team komt. Het zevende seizoen van Selling Sunset is vanaf 3 november te zien. Wij zijn benieuwd!

3 november

Ferry: de serie

Nyad

The Tailor, seizoen 3

16 november

Best. Christmas. Ever!

In Love and Deep Water

24 november

Liefde Zonder Grenzen (2021)

Last Call for Instanbul

Virgin River

Get ready for the Christmas Special! Goed nieuws voor alle fans van Virgin River, want het tweede deel van seizoen vijf is eindelijk te zien op 30 november. Vanaf 7 september konden we al genieten van deel één, maar eind november zijn ook de laatste twee afleveringen – de heuse holiday specials – te streamen. Hierin kunnen we zien hoe het stadje Virgin River de feestdagen beleeft. We can't wait!

30 november

Family Switch

En nog veel meer

Aangezien de koudere maanden weer voor de deur staan, is dit de perfecte gelegenheid voor een avondje op de bank. Enne, met het aanbod dat in november op Netflix verschijnt is dat ook helemaal niet erg. Naast bovenstaande highlights verschijnen er nog veel meer onwijs goede titels op de streamingdienst. Netflix zal vast binnenkort weer een handig overzichtje delen op Instagram met welke leuke films en series in november te streamen zijn. Dat wordt genieten!

Bron: Film Vandaag | Beeld: Selling Sunset (Netflix)