Wow: zó hoog is de geldboete bij The Masked Singer

Logisch dat nog nooit iemand uit de school is geklapt!

Lees ook

We vragen ons altijd af hoe de deelnemers van The Masked Singer hun deelname zo lang geheim weten te houden. Maar dat er nog nooit een BN’er van The Masked Singer per ongeluk heeft verklapt dat hij of zij in een pak verstopt zat, is helemaal niet zo bijzonder. Wie zijn mond voorbijpraat moet namelijk diep (en dan echt héél diep) in de buidel tasten.

Flink bedrag

Stiekem aan je vrienden, familie of kinderen vertellen dat je meedoet aan The Masked Singer? Dat zet menig BN’er meteen uit het hoofd, nadat het bedrag van de geldboete bekend wordt gemaakt. Veronica Inside wist namelijk te achterhalen dat de geldboete ergens tussen de 200.000 euro en 250.000 euro ligt. En dat is, zelfs als je als BN’er veel geld verdient, een gigantisch bedrag.

Geheim

GTST-actrice Babette van Veen mocht zich in het laatste seizoen van The Masked Singer in een pak hullen. Ook zij moest haar deelname aan het programma geheimhouden, maar dat was gezien de gigantische geldboete niet zo lastig. Aan het magazine vertelt ze dat alleen haar agent van haar deelname afwist. “Ik polste heel subtiel wel bij familie en vrienden of ze het programma keken. Maar verder ging ik niet. Dat laat je wel uit je hoofd met die flinke geldboete die boven je hoofd hangt.” Aha, begrijpelijk!

Bron: Tips & Weetjes | Beeld: RTL

Laatste nieuws

Zie ook