Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Louisa Janssen zet bijzondere tattoo samen met moeder

'Dat was best wel een emotioneel moment'

Vorig jaar overleed het broertje van Louisa Janssen. Een enorm groot gemis, wat de realityster nog dagelijks met zich meedraagt. Dit weekend heeft ze samen met haar moeder een bijzondere tattoo gezet, ter nagedachtenis aan hem.

Groot gemis

"Zoals iedereen weet is vorig jaar m’n broertje overleden", schrijft Louisa op Instagram. Ook deelt de realityster, die we kennen van programma's als Echte Meisjes in de Jungle, eerlijk dat ze er nog dagelijks verdriet om heeft. En niet alleen Louisa zelf, ook haar familie mist hem enorm. "Vooral m’n moeder huilt nog elke dag om het verlies van haar zoon en mijn broertje Jantje", deelt Louisa.

Band met moeder

Louisa en haar moeder leefden niet altijd op goede voet met elkaar. Dat is sinds het overlijden van haar broertje echter helemaal veranderd, zo deelt Louisa in gesprek met Grazia. "Dat heeft mij en mijn moeder weer dichter bij elkaar gebracht", vertelt ze. Als verrassing heeft ze haar moeder daarom dit weekend meegenomen naar een tattooshop, om samen een tatoeage voor Jantje te zetten.

Bijzondere tattoo

"Mijn moeder heeft nog nooit een tattoo laten zetten, dus ik heb haar dit weekend meegenomen naar de tattooshop", vertelt Louisa. "Daar hebben wij samen de vingerafdruk van mijn broertje en haar zoon laten zetten. Dat was best wel een emotioneel moment, maar wel mooi", blikt ze terug.

Op Instagram deelt ze een foto van het eindresultaat. Daarop zien we de vingerafdruk, prachtig in een hartje, bij moeder en dochter op de arm. Wat bijzonder!

Handtekening

Naast de vingerafdruk, hebben Louisa en haar moeder ook de handtekening van Jantje laten zetten. "Zodat we hem elke dag bij ons hebben. "Wij hebben nu samen iets van onze geliefde Jantje op onze arm staan." De realityster is dan ook enorm blij met het eindresultaat, en dat snappen wij helemaal!

Bron: Instagram @louisa.janssen | Beeld: NL Beeld