Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Wauw! Met deze 'vampire nails' ben je helemaal ready voor Halloween

Get ready for spooky season!

Street Style - Day 3 - Copenhagen Fashion Week Spring/Summer 2024

Nog een paar nachtjes en dan is het éindelijk weer zover: Halloween. Tijdens deze feestdag doet een vampire look het altijd goed, en met déze nagellaktrend zorg je er bovendien voor dat je iedereen overtreft met je shine. Get ready for spooky season!

Halloween

In Amerika is Halloween een big thing, maar in Nederland viert lang niet iedereen het. Ga jij echter wel naar een Halloweenfeest en zoek je nog inspiratie? Look no further: combineer deze vampire nails met een cape en je kunt als vampier gaan. Zo straal je als nooit tevoren en ben je helemaal ready voor Halloween.

Vampire nails

Als het gaat om de beste lifehacks en de nieuwste make-up trends is TikTok de place to be. Regelmatig worden de handigste fashion-, beauty- en lifehacks gedeeld. Ons hart begint dan ook sneller te kloppen als het om make-up gaat. En ook nu komt TikTok weer met een geweldige trend op beautygebied, namelijk de vampire nails. Hoe leuk voor Halloween!

De nieuwe vampire nail art bestaat uiteraard uit de kleuren rood en zwart – we hadden ook niet anders gedacht als het om Halloween gaat. Het maakt niet uit of je een ster bent in nagels lakken of dat je er niks van bakt, want voor deze trend heb je alleen een sponsje nodig. Maak met zwarte nagellak een vierkantje op het sponsje en breng een beetje rode nagellak aan de binnenkant van het vierkante. Dep vervolgens het sponsje op je nagels en creëer hiermee de perfecte vampire look. Wauw!

@glossytipped Replying to @Alina 🖤 this wd be so cute for halloween !! ☺️🩸 Makeup sponges linked in my amzn sf under ‘nail art’* <3 *affiliate using @OPI shades Black Onyx, Big Apple Red, Kiss My Aries _____ #auranails #auranailtutorial #nailhacks #beautyhacks #halloweennails #fallnails #rednails #almondnails #diynailsathome ♬ Paint The Town Red - Doja Cat

Andere kleurtjes

Natuurlijk kun je ook voor andere kleuren nagellak kiezen. Mocht rood of zwart niet helemaal bij je passen, dan kun je ook kiezen voor grijs of bruin om in het griezelige thema Halloween te blijven. Enne no worries, deze trend kan zelfs na Halloween nog gedragen worden!

Bron: NSMBL | Beeld: NL Beeld

Beauty
  • A fashion guest during the Copenhagen Fashion Week Spring/Summer 2024 on August 9, 2023 in Copenhagen, Denmark. PICTURED A fashion guest BYLINE MUST READ Lucia Sabatelli/action press EDITORIAL USE ONLY