Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oeh! Netflix onthult trailer van gloednieuwe kerstfilm

We love that!

De koudere maanden staan weer voor de deur, enne dat betekent dat ook de gezellige maand december steeds dichterbij komt. Heb jij al zin in kerst? Goed nieuws, want over 61 dagen is het al zo ver! Om alvast in de Christmas vibes te komen, onthult Netflix de trailer van een gloednieuwe kerstfilm – and we love that!

Best. Christmas. Ever.

Het is natuurlijk nooit te vroeg om met kerstfilms te beginnen, en zo dacht Netflix er ook over. De gloednieuwe romantische komedie film Best. Christmas. Ever. is namelijk binnenkort te zien op de streamingdienst. Pak je cosy dekentje en hot chocolate er maar snel bij, want dit wil je zien!

In de film wordt de vriendschap tussen Jackie en Charlotte duidelijk op de proef gesteld. Jackie stuurt elke kerst een opschepperige vakantiebrief naar haar oude studievriendin Charlotte. Maar hierdoor gaat Charlotte zich helaas steeds slechter voelen. Enkele dagen voor Kerstmis, wanneer een speling van het lot Charlotte en haar familie op Jackie's besneeuwde stoep doet belanden, pakt ze haar kans om te bewijzen dat het leven van haar oude vriendin onmogelijk zo perfect kan zijn.

Hoofdrollen

De cast bestaat uit een aantal oude bekenden. Onder andere Love, Guaranteed-actrice Heather Graham heeft één van de hoofdrollen in de nieuwe kerstfilm. Maar ook zangeres en actrice Brandy Norwood en Ruthless-acteur Matt Cedeño zullen veel te zien zijn. En bovendien heeft American Pie-acteur Jason Biggs ook een hoofdrol te pakken. Dat belooft veel goeds!

De romantische komedie film is geregisseerd door Mary Lambert, die ook al de razend populaire kerstfilm A Castle for Christmas (2021) wist te maken samen met Amerikaanse actrice Brooke Shields. Gelukkig hoeven we niet lang te wachten, want de kerstfilm Best. Christmas. Ever. is vanaf 16 november te zien op Netflix. Aftellen maar!

Bron: Film Vandaag | Beeld: Netflix, Instagram @netflixnl