Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Temptation Islands Maris heeft borstvergroting gedaan: 'Did something'

'Ik wilde graag weten hoe het is met net wat grotere vriendinnen'

Maris deed ruim anderhalf jaar geleden mee aan Temptation Island: Love or Leave en sindsdien is de blondine nog altijd populair op social media. Ze deelt regelmatig updates rondom haar relatie met Ivo, maar gisteren had Maris een ander soort update voor haar volgers.

Borstvergroting

Maris schreef gisteren namelijk op Instagram dat ze een boob job heeft laten doen. Ze deelde en foto vanuit het ziekenhuisbed. "Did something ✨ Ik heb even getwijfeld of ik dit geheim wilde houden, maar vind het zelf altijd belangrijk om open te zijn. Zo ook hiermee", deelt de blondine.

"Plus zoals sommige van jullie misschien weten staan mijn oude boobs al vol op het internet. Deze nieuwe geheimhouden gaat daarom misschien iets minder goed lukken haha", vervolgt ze haar verhaal. "Natuurlijk ben ik niemand verantwoording verschuldigd maar toch wil ik zeggen dat ik deze keuze echt voor mezelf heb gemaakt. Hoe cliché ook, je leeft maar één keer en ik wilde graag weten hoe het is met net wat grotere vriendinnen. En ja ik heb zeker goed onderzocht wat de risico’s waren maar ik durfde het toch aan", aldus een openhartige Maris.

Reacties

Volgers van Maris zijn vooral heel benieuwd of ze tevreden is met het resultaat. "Nou ik ben vooral benieuwd naar wanneer heb je het gedaan. Hoe voel je je nu. Is het tegen gevallen etc?", vraagt iemand zich af. Op die vraag geeft Maris vooralsnog geen antwoord. En voormalig Temptation-collega Annebel Visscher schrijft: "WELKOM BIJ DE BIG BOOB CLUB BABEEEE 😂❤️"

Maris deed vorig jaar mee aan Temptation Island: Love or Leave met boyfriend Ivo, met wie ze nog altijd samen is. Eerder dit jaar vierden de twee zelfs dat ze al tien jaar samen zijn. Cute!

Bron: Love & Reality | Beeld: Instagram @marismarshmallow, Temptation Island