Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Dilemma's met Sylvia Geersen: 'Romantische of avontuurlijke date?'

Wat kiest Sylvia?

Nederlandse premiere The Little Mermaid

Sylvia Geersen, nu te zien in Het Perfecte Plaatje, is niet goed in kiezen, maar in Grazia’s dilemma’s moet ze wel. Gaat ze met lover Joris liever op een avontuurlijke of romantische date?

Dilemma's

Voor of achter de camera?

“Ik vind beide leuk, maar modellenwerk is altijd mijn ding geweest en daar ben ik ook goed in. Het Perfecte Plaatje stond al lang op mijn lijstje en ik sprong een gat in de lucht toen ik gevraagd werd. Ik was benieuwd hoe het zou zijn om eens achter de camera te staan. Nou, best pittig maar wel een supergave ervaring. Jullie gaan zien dat ik

niet goed tegen tijdsdruk kan, maar dat brengt ook de nodige humor met zich mee…”

Nooit meer sporten of nooit meer social media?

“Oeh, dat vind ik heel moeilijk. Ik denk dat ik dan toch voor gezondheid ga en kies voor sporten. Samen met voeding is dat alles. Daar ben ik nu heel erg mee bezig en daardoor ben ik tien kilo afgevallen. Ik vind

hardlopen fijn en doe aan fitness in de sportschool. Sinds ik dat doe, zit ik beter in mijn vel. Ik houd ook heel erg van fietsen op mijn elektrische fiets, die zet ik dan op de zwaarste stand."

Koken of uiteten?

“Ik vind het fantastisch om te koken, alleen maar ook samen met Joris. Meestal eet ik vis en groente die ik wok en ik maak lekkere salades, maar dan wel wat luxer met mijn eigen yoghurtsausjes en knoflook. Ik vind het ook heerlijk om uit eten te gaan. Mijn favo restaurant is Brasserie Vincent in Rotterdam, dat is van een goede vriend. Ik eet daar graag vis, maar eens in de zoveel tijd ook een biefstukje.”

Nooit meer muziek of nooit meer Netflix?

“Nooit meer Netflix, ik kijk niet zoveel televisie. Muziek is mijn leven, het staat altijd aan. Ik luister van alles, van rustige muziek tot keiharde housemuziek in de sportschool. Ik vind het ook heerlijk om mee te zingen, meestal doe ik dat tijdens het schoonmaken of onder de douche, haha.”

Toekomst voorspellen of gedachten lezen?

“Gedachten gelezen, dat lijkt me fantastisch, en daar dan weer psychologisch op inspelen. Ik zou niet van tevoren alles al willen weten. Het is veel leuker als elke dag een verrassing is. Dat houdt het leven leuk en spannend.”

Romantische of avontuurlijke date?

“Ik kan weer niet kiezen, dus de combi. Joris en ik zijn beiden heel actief. Mijn favoriete date tijdens De Bachelorette was toen we gingen paragliden en daarna lekker rustig gingen kletsen op een kleedje met een rosétje en naar de zonsondergang keken. Of Joris romantisch is? Ja, hoor. Hij is vooral heel lief voor me en behulpzaam. Soms kom ik thuis en dan heeft Joris alles opgeruimd, de afwas gedaan en gekookt. Ik hoop op nog veel avonturen met hem.”

Tekst: Rosa Lee Szarzynski | Beeld: NL Beeld

Showbizz
  • 23-05-2023, Pathe Tuschinski, Amsterdam, NLD. De Nederlandse premiere van The Little Mermaid. Op de foto: Sylvia Geersen en Joris Smits. Foto: BrunoPress/David Heukers