Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oeh! Deze twee Netflix-series wisselen personages uit

Waaah, een crossover!

Op dit moment kunnen we alweer kijken na het zevende seizoen van de populaire Netflix-serie Élite. Helaas weten we dat het achtste seizoen de laatste zal zijn, maar Netflix heeft nog wel een verrassing voor fans in petto. Een personage van Élite zal namelijk geruild worden met iemand uit een andere Netflix-serie!

Netflix-series

Series over middelbare scholen zijn er genoeg op Netflix. Zo is Élite al jaren populair, maar kijken we ook met plezier naar de serie Blood & Water. En precies tussen die twee series zal er een uitwisseling plaatsvinden. Netflix heeft namelijk bekendgemaakt dat Ivan uit Élite, die de voetballerszoon van Andre Lamoglia speelt, binnenkort in Blood & Water te zien is.

Ivan zal afreizen naar Kaapstad om daar te gaan studeren op het prestigieuze Parkhurst College. Hij zal in het vierde seizoen te zien zijn. Blood & Water stuurt voor hem in de plats Fikile, gespeeld door Khosi Ngema. Zij is momenteel al te zien in het zevende seizoen van Élite, waar ze op Las Encinas studeert.

Ivan in Élite | Beeld: Netflix
Fikile in Blood & Water | Beeld: Netflix

Crossover

De makers van de series hopen dat deze crossover zorgt voor meer kijkcijfers. "Een ruil als deze maakt het mogelijk om verhalen te creëren met nog meer drama, nog meer emotionele impact en nog meer uitdagingen voor onze personages. We vinden het leuk om ze flink te testen en dachten dat dit een fantastische manier is om dat te doen", zegt maker Nosipho Dumisa-Ngoasheng.

Laatste seizoen

Vorige week werd bekendgemaakt dat het achtste seizoen van Élite – dat nu in productie is – ook het laatste seizoen van de serie zal gaan zijn. In het zevende seizoen is one and only Omar Shanaa weer te zien, dus laten we hopen dat hij ook in het achtste seizoen weer op de school verschijnt. We weten in ieder geval dat het laatste seizoen weer twee nieuwe acteurs heeft, namelijk Ane Rot en Nuno Gallego. Exciting!

Bron: Film vandaag | Beeld: Netflix

Lifestyle
  • ELITE (L to R) ANDRé LAMOGLIA as IVáN, FERNANDO LíNDEZ as JOEL in episode 01 of ÉLITE. Cr. MATÍAS URIS/NETFLIX © 2022