Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Kelly Heruer deelt verdrietig bericht: ‘Zo snel als Bodie kwam, zo snel ging jij kleintje’

'Je zal altijd in ons hart zitten', delen Jethro en Kelly.

Nederlandse filmpremiere Barbie

Kelly Heruer en partner Jethro Galung hebben heel verdrietig nieuws gedeeld op Instagram. Het stel laat weten dat ze in verwachting waren van een tweede kindje, maar dat ze dit kindje zijn verloren: ‘Je zal voor altijd in ons hart zitten.’

Kinderwens

Kelly en Jethro zijn altijd openhartig geweest over hun kinderwens. Op Instagram delen de twee in een video dat ze tijdens hun driejarig jubileum besloten om te proberen opnieuw zwanger te worden. Hoewel in de video even een positieve zwangerschapstest te zien is, maken de twee helaas bekend dat ze het kindje zijn verloren.

“💔 👶🏻💫 Het was geen geheim dat Jethro en ik graag nog een broertje of zusje zouden verwelkomen in ons gezinnetje”, begint Kelly haar bericht op Instagram. “Ik heb lang getwijfeld of ik dit zou moeten delen of niet, sterker nog; ik twijfel(de) aan mezelf. Helemaal gezien de situatie nu aan de andere kant van de wereld waar mijn moederhart van breekt.”

Verdriet

“Ik twijfelde of ik wel mocht voelen wat ik voelde, stopte het weg, deed er nuchter over”, gaat Kelly verder. Toch heeft ze besloten haar verdriet toe te laten. “Ik mag er van mezelf nu aan toegeven dat ik verlies ervaar, dat wij verlies ervaren en dat we niet de enigen zijn hierin. Ik vind ook dat dit geen taboe hoeft te zijn. Ik probeer mezelf niet meer tegen te houden in mijn gevoel van gemis en what ifs.”

Kelly vervolgt haar bericht met dat ze dacht dat ze in verwachting was van een dochter. “Zo snel als Bodie kwam, zo snel ging jij kleintje. Papa, mama en Bodie waren ervan overtuigd dat jij een meisje zou zijn. We weten dat dit voor ons het beste was, anders was je wel naar ons toegekomen. Dankjewel dat jij de juiste keus maakte, voor jou en voor ons. Je zal altijd in ons hart zitten💝.”

Reacties

Volgers van Kelly en Jethro delen massaal hun medeleven in de reacties. “Mijn hart breekt, wat een verdriet lieverd. Heel veel sterkte voor jullie 🤍☁️”, schrijft Sarah van Soelen. “Heel veel sterkte lieverds ❤️”, deelt Fawry not Sawry. “Sterkte lieverds 🤍”, voegt Jill Goede toe. Ook Prince Charmings Chris, Laura Ponticorvo en Joan Pronk uiten hun medeleven voor het gezin. Ook namens Grazia heel veel sterkte!

Beeld: NL Beeld