Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Yes! Sweet Magnolias krijgt vierde seizoen

Heel goed nieuws voor Sweet Magnolias fans!

Sinds het derde seizoen van Sweet Magnolias eind juli op Netflix verscheen, deed al meteen het gerucht de ronde dat er een vierde seizoen van de hitserie zou komen. Netflix bevestigde echter nog niks. Tot nu toe. De streamingdienst heeft officieel bevestigd dat er een vierde seizoen komt!

Seizoen vier

Jawel, we kunnen nog even blijven genieten van de avonturen van hartsvriendinnen Maddie (JoAnna Garcia Swisher). Helen (Heather Headley) en Dana Sue (Brooke Elliott). Netflix heeft namelijk bekend gemaakt dat er officieel een vierde seizoen komt van Sweet Magnolias. Het nieuwe seizoen zal – net als voorgaande seizoenen – bestaan uit tien afleveringen.

De schrijvers werken momenteel aan een nieuw seizoen. Door de grote Hollywood-staking zijn de acteurs echter nog niet aan het werk. Het zal dan ook even duren voordat de opnames voor het nieuwe seizoen van start gaan. Het lijkt erop dat productie pas in de lente van 2024 gaat beginnen.

Verwachtingen

Sheryl J. Anderson zal weer terugkeren als showrunner en kijkt uit naar de productie van het vierde seizoen. Ze heeft dan ook al grote plannen voor het volgende seizoen. “Dat seizoen eindigde met veel hoop en romantiek; iets waar we enorm van hebben genoten”, deelt ze met Glamour. Hiermee doelt ze op de bruiloft van Dana Sue en Ronnie. “Hoewel er in de toekomst veel te vieren valt, mogen we niet vergeten dat veel mensen nog steeds geheimen voor elkaar hebben, en dat mensen elkaar een uitleg of excuses verschuldigd zijn… En er zijn ook een paar stellen die niet bij elkaar zijn gekomen. Er is werk aan de winkel en vooral veel plezier te beleven”, hint de showrunner.

Virgin River is een van de vele andere series van Netflix, en deze serie krijg in november twee heuse holiday themed afleveringen. Iets wat Sheryl ook wel ziet zitten voor Sweet Magnolias. “Het staat op mijn kerstwensenlijst om de feestdagen door te brengen in Serenity, dus laten we kijken wat de kerstman voor ons kan regelen!” Fingers crossed!

Bron: Glamour, Variety | Beeld: Netflix