Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

It's official: er komt een derde seizoen van The Summer I Turned Pretty

Yes!

The Summer I Turned Pretty Season 2 - First Look

The Summer I Turned Pretty is op dit moment een van onze favoriete series. Hoewel het tweede seizoen nog in volle gang is op Prime Video, is er al meteen goed nieuws om naar uit te kijken. Er komt namelijk een derde seizoen van de hitserie!

Derde seizoen

Aangezien The Summer I Turned Pretty is gebaseerd op de gelijknamige driedelige boekenreeks van Jenny Han, hoopten we al dat er een derde seizoen zou komen van de serie. En jawel, dat is nu officieel bevestigd. Het derde seizoen zal dus gebaseerd zijn op het derde boek: We'll Always Have Summer.

"Jenny Han is een getalenteerde verhalenverteller, wiens fans hebben gesmeekt om het derde hoofdstuk van dit verhaal", deelt Vernon Sanders (chef van televisie bij Amazon en MGM Studios) in een verklaring. Het is dan ook niet zo gek dat schrijfster Jenny Han en tv-producten Sarah Kucserka wederom berokken zijn bij het maken van het nieuwe seizoen.

Goed en slecht nieuws

Dat er een derde seizoen van de serie komt, is niet het enige goede nieuws. Zo meldt Variety dat het aankomende seizoen – in tegenstelling tot voorgaande seizoenen – uit twee afleveringen meer bestaat. We kunnen in het laatste seizoen dus genieten van maar liefst tien afleveringen!

Helaas is er ook slecht nieuws. Het zal namelijk nog wel even duren voor de opnames van start gaan. Zo is er een van de grootste stakingen in decennia gaande in Hollywood. Gelukkig kunnen we eerst nog uitkijken naar de laatste twee afleveringen van het tweede seizoen van The Summer I Turned Pretty. 

Bron: RTL Boulevard, Flair | Beeld: Prime Video